Reklama

Reklama

Po třech letech strávených za mřížemi, Mitchel (Colin Farrell) opouští věznici s dobrými úmysly. Ale když potká starého přítele Billyho (Ben Chaplin), gangstera, který se zrovna ohlíží po nějaké práci, Mitchel se k němu připojí, výměnou za místo k bydlení. Když se znovu zaplete se svou minulostí, je vtažen do života Charlotty (Keira Knightley), filmové hvězdy která se schovává před hordou fotografů a reportérů. Přitahován její krásou a zranitelností, rychle se ujímá role jejího ochránce. Začínají spolu plánovat nový život v Los Angeles, ale plány jim zkříží gangový boss Gant. Mitchelovi je jasné, že před Gantovým hněvem není v bezpečí nikdo z jeho blízkých a rozhoduje se vyřešit věci mezi nimi jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (537)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Prvně jsem teda nevěděl, co si mám myslet o tom, že Colin Farrell hraje gangstera, ze kterého má ve filmu absolutně každej respekt. Časem jsem se pod příběh začínal dostávat, ale pořád jsem nepochopil, kde sebral tak obrovský respekt od všech, co se ve filmu objeví. Až tak obrovský respekt, že si dovolí dělat věci, na který chtěl jako správný ex-gangster zapomenout. Chvílemi dobrá černá komedie, chvílemi příběhový guláš všeho možného, který nemá nápad a jen tak si plyne kudy chodí. Na jednu stranu dobrý film, na stranu druhou dobrý jen ve chvíli, kdy se na něj dívám. Pak už jenom film. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $16,075Tržby Celosvetovo $8,222,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Trošku zmetené a nevyrovnané ale má to zopár slušných momentiek a solídne hrajúceho Colina Farrella, ktoré mi to vytiahli aspoň na ten priemer. /55%/ ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Všetko sme už videli možno aj v lepšom a vtipnejšom balení, ale London Boulevard je trochu viac serióznejší a vážnejší. Londýn+ Collin Farrell+ Keira Knightley- klasický scenár= 80%. Pre toto mesto (v rámci filmov) a týchto hercov mám slabosť, takže ak sú tieto aspekty sústredené do jedného filmu, musím byť spokojný. Zaujme pomerne prekvapivý záver, ktorý môže u niektorých zvýšiť a u niektorých znížiť nerozhodné hodnotenie. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Čestný a spravedlivý mukl Kolín dělá Kostnera anorektické miss ploché tričko s krysím obličejem, která mi poslední dobou hyzdí každý druhý film! Ještěže mají v patách zlého teplouše, jehož výtečná kreace mi v podstatě umožnila udržet prst od tlačítka STOP, které jsem první půlhodinu jemnými, kruhovými pohyby dráždil ukazováčkem. "Originalita" scénáře z toho jen čiší a až na homozápletku, volanty vpravo a kopřivku z Kejry se neubráním dojmu, že jsem po téhle cestě už kdysi šel a náramně mě to bavilo. Doufám, že za to debutující plagiátor dostane od Palmy alespoň kokosem. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: William Monahan / London Boulevard by Ken Bruen | Hudba: Sergio Pizzorno | Produkcia: Graham King, William Monahan, Quentin Curtis, Tim Headington, Redmond Morris, Colin Vaines | Distribúcia: Pinema | Štúdio: GK Films, Henceforth | Rozpočet: 35 miliónov $ | Tržby: 2,101,617 $ || ()

Galerie (90)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od 19. června 2010 v Londýně, Hammerwoodském parku a v Los Angeles. (Kuzmik)

Související novinky

Colin, Keira a londýnský bulvár

Colin, Keira a londýnský bulvár

26.01.2009

Nebojte, nebudeme tady vytahovat žádné klepy a lechtivé nechuťárny. Ani se nezrodil další suprehvězdný pár. Tak se prostě bude jmenovat film, ve kterém se spolu objeví čerstvý držitel Zlatého glóbu… (více)

Reklama

Reklama