Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dráma približuje príbeh troch žien: 50-ročnej, ktorá pred 35 rokmi dala svoju malú dcérku na adopciu, ďalšia je jej dcérou a nakoniec Afroameričanka, ktorá by si chcela dieťa adoptovať. (horacko)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (151)

kareen 

všechny recenze uživatele

Krásná mozaika tří propletených příběhů o mateřství, lásce, promarněných příležitostech a nových začátcích plyne velmi přirozeně , nijak se nesnaží příliš tlačit na city diváka a přesto dojímá. Postavy občas nepůsobí nijak sympaticky, zvlášt' Elizabeth byla někdy na zabití, ale právě proto byly ona i její matka tak uvěřitelné, nešt'astní nebo citově strádající lidé se ve skutečném životě také nechovají zrovna příjemně. O to víc mě potěšila jejich postupná přeměna k lepšímu. Co mě ale dostalo nejvíc byly naprosto brilantní herecké výkony všech zůčastněných v čele s Naomi Watts a hlavně Annette Bening, která mi po delší době připoměla jak skvělá herečka vlastně je. A bylo příjemné vidět Samuela L. Jacksona také v nějaké vážné roli. Když k tomu připočtu ještě výbornou hudbu je filmový zážitek dokonalý. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Impressive! V životě bych neřekl, že mě tak strhne film "o ničem", kde se nic pořádného nestane, není tam jediný zvrat, vlastně žádný děj, nulová zábava a napětí. Je to "jenom" perfektně zahrané, napsané a zrežírované. Nevím, jak to Garcia udělal, ale chytil mě okamžitě po pár minutách a nepustil až do samotného závěru. Impressive! 95% ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Mam rad filmy o obycejnych lidech, kteri zijou sve obycejne zivoty. Matka a dite ma k tomu jeste vybrousene dialogy a celkem solidni herecke vykony. Sice se obavam faktu, ze za tyden si krome adopce nebudu z filmu nic blizsiho pamatovat, tak sledovani filmu me zaujalo a bavilo. Nemel jsem pocit, ze se dej filmu tahne, jak zde mnozi popisuji. ()

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavá skladačka osudov niekoľkých žien. Nabité emóciami a veľmi dobrým vývinom postáv. Silné emotívne výkony, nevtieravá hudba. A zaujímavé sú i vedľajšie postavy. Skrátka akoby to napísal sám život. Sakra nevyspytateľný život. Film by si zaslúžil asi i o hviezdičku navyše, ale... Vždy, keď som nastavil hodnotenie na 5*, spomenul som si na sklamanie, že to neskončilo tak ako som dúfal, že skončí. Nie, koniec to nebol zlý. Radosť na konci bola cítiť, tak dobre to zahrali. Ale moje sklamané paličaté emócie úplatky neberú. =) Ach jo, škoda. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době drama ze života, které ve mě zanechalo velký dojem. V Mother and Child budete sledovat herecké galapředstavení včech protagonistů. Ano i Samuela L. Jacksona. Líbilo se mi jak scénárista dokonale propojil jednotlivé osudy a nakonci je prostě spojil v jeden neuvěřitelný zážitek. Navíc vše podkresluje dokonalá hudba. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Když Elizabeth (Naomi Watts) v podzemních garážích nakládá do kufru svého auta zavazadla a dětskou autosedačku (čas 1:35:32), tak za ní v rohu stojí zaparkovaný automobil Škoda Octavia. (thomasnikrs)

Reklama

Reklama