Reklama

Reklama

Nový animovaný komediálně-dobrodružný snímek o trpaslících Gnomeo a Julie dává nejslavnějšímu příběhu lásky na světě Williama Shakespeara další rozměr. Užít si jej můžete ve formátu 3D v kinech právě v období svatého Valentýna. Filmu se jako výkonný producent ujal zpěvák a skladatel Elton John, jehož písně jsou použité jako hudební doprovod. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (228)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Námět se zahradními trpaslíky fajn, pár nápadů vtipných a zajímavých, ale na celovečerní stopáž to prostě nevystačí ani náhodou. Jako krátký film by to bylo geniální, ale takhle tu je spousta vaty, jako třeba plameňák (i když mi ze všech postav byl nejsympatičtější) nebo celá linka s kupováním sekačky. Ano, v příběhu to má své místo, ale bylo to tam skutečně tak nutné? Spíš ne. Nejlepší nápady jsou vyčerpány do 25 minut, pak už je to celkem nuda. Možná se z toho dalo vytřískat víc, ale spíš si stojím za tím, že by to fakt bylo lepší jako krátký film. Ale na dvojku se podívám, jeho zápletka vypadá zajímavě, tak snad dopadne líp. Lepší 2* ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Většinou nemám moc důvodu kritizovat animáky, především proto, že jsou pro pobavení DĚTÍ!!!!!!!!! Tady si ale malou výtku neodpustím. Celkem mi lezl na nervy ten neustály "keramický cinkot" ,ale především, na můj vkus, dost násilnická. Tedy s přehlédnutím, komu je animák určen! Většinu vtipných okamžiků spolehlivě obsáhl už trailer, což je největší škoda. Určitě zajímavý nápad, jak dětem přiblížit Shakespearovou klasiku, jen bych spíš zvolil mnohem zábavnější pojetí, než vzájemný masakr s happy endem. :( ()

Reklama

spikey1 

všechny recenze uživatele

Sir Elton John si vyprodukoval film na svoje písničky. jako pohodička po nedělním obídku to zaplácne čas úžasně, dokonce bych se u něj nestyděl podřímnout, ale pokud si chcete udělat skutečnou animovanou radost a očekáváte náklep jako z top 10 Disneyovek... pak bych se díval v jiných... více rudých vodách:) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem si myslela, že to bude kýč jako bič a to mě právě od shlédnutí filmu dost zrazovalo, ale plakáty, které byly téměř všude vyvěšené mě zase lákaly. Vlastně bych těm plakátům a reklamnímu humbuku okolo měla poděkovat, že jsem se nakonec zlákat nechala a tuhle ujetou parodii viděla, protože dokonale předčila moje očekávání. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas se rád podívám na nějaký animovaný film, proto je možná škoda, že výběr tentokrát padl na Gnomea s Julií - ušly mi zřejmě o mnoho lepší snímky. Na druhou stranu špatné to taky nebylo, oceňuji jistou dávku originality a děti se u toho určitě budou bavit. A až příště uvidí v obchodě zahradního trpaslíka, rodiče to budou mít hodně těžké. 5/10 (viděno s českým dabingem) ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Několik reálných gnom-obývaných příměstských britských zahrad pomohlo inspirovat místa pro film. (griph)
  • Keď Gnomeo utekal pred Tibaltom a červenými trpaslíkmi, Júlia mu povedala: "Utekaj, Gnomeo, utekaj!" Je to odkaz na film Forrest Gump (1994). Keď Forrest utekal pred zlými chalanmi, Jenny mu povedala: "Utekaj, Forrest, utekaj!" (a_hofferson)

Související novinky

"Spravedlivé" Zlaté glóby

"Spravedlivé" Zlaté glóby

16.01.2012

Zatímco v rámci nominací na letošní Zlaté glóby se jasní favorité rýsovali, samotné ceny žádného drtivého vítěze nepřinesly. Nicméně za obrovský úspěch se dají považovat tři Zlaté glóby pro… (více)

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

15.12.2011

Asociace zahraničních novinářů akreditovaných v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby, které jsou tradičně považovány za oscarové předskokany. Letos se nejvíc těší George Clooney… (více)

Reklama

Reklama