Reklama

Reklama

Nový animovaný komediálně-dobrodružný snímek o trpaslících Gnomeo a Julie dává nejslavnějšímu příběhu lásky na světě Williama Shakespeara další rozměr. Užít si jej můžete ve formátu 3D v kinech právě v období svatého Valentýna. Filmu se jako výkonný producent ujal zpěvák a skladatel Elton John, jehož písně jsou použité jako hudební doprovod. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (228)

Dever 

všechny recenze uživatele

Videl doma v 3D na FullHD 3D Plazme Panasonic Viera 600Hz. O tom, že je to zlátanina 1300 filmov a že je to skôr pre malé deti nieje pochýb. Ale zas samotný soundtrack bol veľmi vydarený čiže 55% si to zaslúži............ Soundtrack James Newton Howard a Chris Bacon : 1. Hello Hello - Elton John [3:44] ,2. Crocodile Rock - Nellie Furtado/Elton John [3:26] ,3. Saturday Night's Alright (For Fighting) - Elton John [4:54] ,4. Don't Go Breaking My Heart - Elton John/Kiki Dee [4:33] ,5. Love Builds a Garden - Elton John [3:34] ,6. Your Song - Elton John [4:01] ,7. Rocket Man (I Think It's Going to Be a Long, Long Time) - Elton John [4:42] ,8. Tiny Dancer - Elton John [6:14] ,9. Bennie and the Jets - Elton John [5:20] ,10. Gnomeo and Juliet [4:22] ,11. Dandelions [4:24] ,12. Bennie and the Bunnies [2:52] ,13. Terrafirminator [5:34] ,14. The Tiki, Tiki, Tiki Room - Wally Boag/Fulton Burley/Thurl Ravenscroft/The Mellomen [2:37], ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Uff - nejspíše malé holky (aniž bych se chtěl dotknout kolegů s vysokým hodnocením) ten film ocení více, ale pro mě to bylo jen relativně povedené převedení R+J do varianty pro věk 10-. Nicméně se bojím, že třeba zrovna naše kluky by to nezaujalo ani na ty tři hvězdy - neválčí se tam laserovými meči, ani se tam nevyskytují strašidla či duchové... :-P ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála animovaných filmů, který mě nebavil.Snímek u kterého člověk čeká, že se díky již velice známé tématice shakespearovského námětu rozejde malinko jiným směrem a svoji hořkost, kterou si tragédie nesou na bedrech zpestří něčím novým. Ale šlo tu jen o pitvoření hromádky porcelánu pořád dokola. Po konci filmu mi nepřišlo, že jsem se pobavila ale,že si asi nikdy nepořídím trpaslíka na zahradu. Jediné za co si ode mě tento animák zaslouží 2* je:krásně vyobrazená láska dvou plameňáků s propletením lidské bezohlednosti a marnotratnosti..;roztomilí králíčci, kteří tak krásně stříhali ušima :-);trpajzlík s ufiklým kloboukem tantující na notebooku značky BANANA :-D;a nakonec socha Willa Shakespeara-což uznávám za velkolepý nápad..Co bych tomu ještě ráda vytkla je jaksi sveřepost prosadit Eltonovo snažení se podílet na filmu a jak již většina z nás ví sir Elton John nedělá nikdy nic napůl takže to z tohoto snímku bylo také hodně cítit..Stačí na zaplácání nudy ale že by se člověk skutečně pobavil...to ne. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Moc nechapu tu kritiku, proste Romeo a Julie prevedeny pro mensi publikum. Takze se tu setkate se stejnejma jmenama, podobnejma situacema a samozrejme i spoustou pridanejch scen a nektery sem snad ani davat nemuseli. Ale to by film mel jen nakejch 60 minut. Nicmene ani tech 75 neni nijak tragickejch, dej svizne odsejpa, pisnicky jsou chytlavy a animace je povedena, coz meli tvurci ulehceny tim, ze trpaslici nemusi bejt nejak extra detailni, proste ovalenej trpaslik ze zahrady, coz ale neznamena, ze by nemeli uchazejici mimiku. Celkove kdyz se to bere jako detskej animak a nemate nejaky prehnany ocekavani, tak se u toho da slusne zabavit a nevidim duvod nedat 4*. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý námet a myslím, že dobrá rozprávka pre deti. Pár scénok bolo vtipných, ale aj trápnych a suchých. Obľúbená postavička: modrý hríbik. Pre mňa taký reverzný animovaný film Júlii a Rómea (Gnómea) v šate záhradných trpaslíkov. P.S.: Rozprávka pre dorast a dospelých bude pôsobiť ako zlátanina všetkého možného - humoru, akcie a suchariny :D 3* za pobavenie sa pri tom, inak rozprávka pre deti do 12 rokov ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Několik reálných gnom-obývaných příměstských britských zahrad pomohlo inspirovat místa pro film. (griph)
  • Při pohledu na poštovní schránky dvou soupeřících sousedů vidíme skrytou myšlenku z „Hamleta“ od Shakespeara. Červená schránka paní Montague s označením 2B zamyšlí „Být“, zatímco modrá schránka od pana Capuleta s označením 2B má lomítko, které zamyšlí „Nebýt“. (griph)

Související novinky

"Spravedlivé" Zlaté glóby

"Spravedlivé" Zlaté glóby

16.01.2012

Zatímco v rámci nominací na letošní Zlaté glóby se jasní favorité rýsovali, samotné ceny žádného drtivého vítěze nepřinesly. Nicméně za obrovský úspěch se dají považovat tři Zlaté glóby pro… (více)

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

15.12.2011

Asociace zahraničních novinářů akreditovaných v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby, které jsou tradičně považovány za oscarové předskokany. Letos se nejvíc těší George Clooney… (více)

Reklama

Reklama