Reklama

Reklama

Trosečník

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2006, 14x54 min

Obsahy(1)

Soutěž TV PRIMA s moderátorem Markem Vašutem. Šestnáct odvážných trosečníků svádí boj se sebou, svými protihráči a s přírodou celý jeden měsíc na opuštěném ostrově. Tato reality show se natáčela 50 km od Panamy v souostroví v Tichém oceánu. Ostrovy jsou obydleny divokými zvířaty a spoustou druhů hmyzu. Prostředí je velkým testem pro psychické a fyzické možnosti soutěžících. Výherce získá 5 000 000 Kč. (duklak2)

(více)

Recenze (96)

Tom Riddle odpad!

všechny recenze uživatele

Oddělení české a USA verze kvituju s povděkem, pže tohle je pro původního Survivora ostuda. Znesvěcení. Odporné znásilnění jeho odkazu. Katastrofický casting soutěžících i moderátora, nudné soutěže, prostě největší průšvih. Nenávidím to. Tak rád bych si zasoutěžil v Survivoru... Ale v Trosečníkovi? Nikdy... ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že lidé se v krizových situacích chovají podivně, ale aby jeden tábor schválně vyjedl tomu druhému zásoby jídla, kterých mají oba tábory velmi málo, tak to je podobné spíš tomu zvířecímu chování. A možná to byl záměr, udělat z lidí drahou zvěř.. No ale jinak my ty reality show moc neumíme... netuším, kde je problém ? :) ()

Reklama

CaladanChmur odpad!

všechny recenze uživatele

Ty voe, zdrhejte....charismatický " drsňák " Vašut na scéně "!..Už tohle samo o sobě musí varovat. Ať si mele kdo chce, co chce...Vašut je typický případ maximálně béčkového herce....hrát neuměl a neumí nijak extra. Jen prostě byl mediálně svého času zveličován. A show bez něj? Je stejně slaboduchá jako s ním...Rozepsal by jsem se tu více, ale stejně to nikdo kompetentní nebude číst. Jsou seriály a reality show, co nikoho nepřitáhnou. A jsou seriály a reality show, které navíc i odradí..Já díky podobným dílkům, přesně vím...které TV kanály ani nezkoušet. Ale dejte tomu šanci, třeba jsem tu debil opravdu jen já.  Nezpochybnitelně 100% odpad. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Snad každý fanoušek má sen,pokud má nějakou oblíbenou reality show,aby vznikla verze z jeho rodného státu.Nám,fanouškům amerického pořadu Survivor se to poprvé poštěstilo v roce 2006 a výsledek byl bohužel očekávávaně žalostný.Vašut muže mít na sobě podobné hadry jako Jeff,lokace muže být stejná jako S:Pearl Island a S:All Stars,ale tady jde o výrazné osobnosti které si mají sáhnou fyzicky a psychicky až na dno a takový casting Prima nezajistila.Ta vlastně nezajistila nic,akorát tak soutěže 3 cenové kategorie.Perlička na závěr=názvy kmenů:Severní a Jižní. ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Trosečník s Vašutem mě v základu nijak nepohoršoval. Dokonce mě zezačátku i bavil. Průšvih podle mě byli soutěžící a jejich podmínky. I když se nadávalo na nedostatek spánku či déšt, nebylo toho moc z žití na ostrovech ukázáno. No a druhá věc, tenhle pořad bohužel vůbec nebyl o výdrži nebo inteligenci...je pouze o intrikách. Vyřazování nejsilnějších hráčů v polovině hry vedlo k tomu že v druhá polovina hry byla už pouze o souboji manažerů a manažerek co stěží umí na špejli opéct špekáček. Logické právo silnějšího je přehlušeno ženskou aliancí která eliminuje všechny schopné a férové jedince. Martin a Lukáš co udělali maximum pro to aby jejich tým vyhrál jsou pro mě vítězové. V tom, že vyhrát může jen bezcharakterní a neschopný jedinec vidím základní fail této soutěže, je jedno jaké verze. Tady si to aspoň slabší tým řádně vyžral, v Americe se při problému svévolně michají kmeny. Kdo chce vidět nejhorší případ, nechť shlédne první dva díly americké Panamy. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Marek Vašut původně roli moderátora odmítnul. Když se ale dověděl, že se bude natáčet na Perlových ostrovech, nabídku přijal. [Zdroj: kdoprezije.blog.cz] (obivan568)
  • TV Prima, která pořad vysílala, nebyla schopna zajistit natáčení přes noc, a tak se všichni trosečníci hádali a domlouvali na taktikách právě v noci. Divák se o nich neměl šanci dozvědět. [Zdroj: survivorweb.cz] (mentos.)

Reklama

Reklama