Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

predators

všechny recenze uživatele

Né, že by to bylo extrémně směšné, ale humusácké to je, to se vsaďte. Ti lidi jsou prostě šílenci, a tak by jim připadlo šílené hodnocení. Nejde tu ani tak o to, jestli se vám to líbí, či nikoliv, člověk se nad to musí povznést a brát všechny ty sračky s nadhledem. Neviděl jsem ale 3D verzi, což by možná ani tak nevadilo...ono, být přímo v centru dění bangiejumping latríny nemusí každý unést. šílené hodnocení ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Moje první (a ano - současně poslední) setkání s týmem Jackass. Každému podle jeho chutí, ale já tohle považuju za absolutní dno humoru a zábavy. Skoro abych si teď začal vážit nováckých estrád. Johnnyho Knoxvilla a celou tu jeho bandu existencí nechci nikdy potkat, hnusí se mi naprosto z podstaty věci. ()

Reklama

st.jim 

všechny recenze uživatele

Ano, je to debilita největšího kalibru a tady platí pravidlo, že se smějme cizímu neštěstí. Dobré jeto, že mají kluci nápad a smysl pro humor, což je mi blízké. To, že jsou situace, kdy jsou nechutní........no a co, všichni nejsme ze stejného těsta. Musím přiznat, že abych se nepoblil, tak jsem se musel párkrát otočit. V globálu jsem se ale dobře pobavil. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Já prostě na ty Jackass nedám dopustit. Chápu zdejší odpady a negativní reakce, ale do mého retardovaného vidění světa banda Johnnyho Knoxvilla zapadá přesně jako prdel Steva-O na bungee hajzl. Smál jsem se celou dobu, až mě bolelo břicho. Třetí film se bezpochyby vyrovná svým předchůdcům a dokáže mě opakované parádně pobavit. 100% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Typický Jackass, jen s tím rozdílem, že tady to máme všechno zabalené do 3D efektů. Pořád mám ale stejný problém. Něco mě fakt baví, něco mě dokáže dost rozesmát, ale pořád je tam hromada nudných a ohraných nápadů a ten zbytek tvoří jen nechutnosti, které mi teda opravdu vtipné nepřijdou. Takže jako vždy 3 hvězdičky. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)
  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)

Reklama

Reklama