Reklama

Reklama

Rock ze střední

Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

sochoking 

všechny recenze uživatele

" Dowey Dowey Do- we wanna rock? " je najbombastickejšia hláška celého filmu! Lisa Kudrow ma tiež veľmi potešila so svojimi ksichtami a Bowie na záver filmu.... tak to mi hlava nepobrala! Veľkým pozitívom pre mňa bolo i to, že Will do kapely vniesol sviežosť ska miesto pridrbaných popíkových sračiek ( v celom filme je ich aj tak požehnane ) . Ja som si toto užil na plné gule a neváham ísť s hodnotením úplne na maxa ! ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Oh no, one more stupid highchool movie about getting laid and I'm gonna kill myself. A zkuste mi někdo říct, že to je o něčem jiném. Jasně, je to moje chyba, že jsem se na to vůbec díval ale proboha, že to vůbec ti lidi mají zapotřebí točit tyhle shity. No nicméně na cílovku (jak to tak vypadá moje třináctiletá sestra do ní patří) to funguje a ta hudba nebyla zase tak špatná, tudíž ty dvě silnější hvězdy si to asi zalouží, krom toho jsem si teď vzpomněl, že taky existuje hrůza jménem High School Musical a to je teprv peklo. Rock On - 45% ()

Reklama

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Je od Disney Chanellu hezké, že se snaží přiblížit kvalitní a normální hudbu přiblížit mladým generacím, ale jak to tak můžou brát vážně, nebo si toho vůbec všimnout, když pak vypustí popárny jako High school musical nebo Camp Rock? A když v tom filmu ani nenaznačí, kdo byly ty důležité kapely, nebo dokonce i David Bowie (u kterého opravdu nechápu, jak se mohl s tímto projektem zahazovat), jak se o to můžou pak náctiletí zajímat? Oni to potřebují dostat naservírováno před čumák, jinak je to zajímat nebude. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa povedať, že to bol taký High School Musical prístupný ľuďom, ktorí nie sú čisto len do popmusic. Aj napriek ošúchanej zápletke, hyperpredvídateľnému záveru a niektorým vážne absurdným záležitostiam musím povedať, že film sadol ako riť na šerbeľ k môjmu aktuálnemu psychickému rozpoloženiu a pozrel som si ho rád. Asi bol skrátka dobre natočený. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Bolo to naivné. Áno bolo. Bolo to hudobne záživné. Áno bolo. Bolo to sympatické a príjemné prekvapenie. Áno bolo. Bolo to nudné. Absolútne nie. Bandslam mi už v mojej filmotéke "ešte nevidených filmov" ležal pekne dlho (cez rok) a konečne som sa dokopal k tomu aby som si tento film pozrel. A rozhodne neľutujem. Je to skvelá rock-pop zábava ktorá nenudí, je to pojaté zábavne a pár tých drama momentov ktoré tam boli mali svoju silu. Hlavný týpek mi zo začiatku prišiel fest iritujúci ale zachvíľu som si zvykol a trochu mi pripomínal Shiu LaBeoufa v jeho začiatkoch (myslím výzorom, nie talentom). Najväčšími hviezdami sú ale pre mňa Alyson Michalka a Vanessa Hudgens ktoré sú proste moje filmové lásky a rád ich vidím v čomkoľvek. Ako celok je to skutočná oddychovka, a jednotlivé zložky filmu sú veľmi vyrovnané - rozhodne odporúčam všetkým hudbu-milujúcim ľuďom. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • David Bowie přijal roli ve filmu zejména proto, že se mu líbil předchozí film Todda Graffa Letní tábor (2003). (Avalon820)
  • Konečné obsazení rolí se hodně lišilo od původních představ filmařů. Bena (Scott Porter) si měl zahrát Cody Linley a Willa (Gaelan Connel) zase Liam Aiken. (Avalon820)
  • Todd Graff trval na tom, že herci si musí odzpívat a odehrát včechny písně sami (kvůli realističnosti). Proto se také museli všichni herci začít učit hrát na hudbní nástroje. (Avalon820)

Reklama

Reklama