Reklama

Reklama

Rock ze střední

Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

sochoking 

všechny recenze uživatele

" Dowey Dowey Do- we wanna rock? " je najbombastickejšia hláška celého filmu! Lisa Kudrow ma tiež veľmi potešila so svojimi ksichtami a Bowie na záver filmu.... tak to mi hlava nepobrala! Veľkým pozitívom pre mňa bolo i to, že Will do kapely vniesol sviežosť ska miesto pridrbaných popíkových sračiek ( v celom filme je ich aj tak požehnane ) . Ja som si toto užil na plné gule a neváham ísť s hodnotením úplne na maxa ! ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Když přivřu oči, vypnu na chvíli mozek a přehodím se na vlnu kýče a klišé, tak je Rock ze střední vlastně osvěžující (i když už mnohokrát viděnou) podívanou. Hlavní představitel mi přišel naprosto antisympatický a viděl jsem v něm jistou podobnost s jedním z Jonas Brothers. A proč vlastně ty 3*?! No soundtrack byl poslouchatelný, Vanessa Hudgens méně cukrkandlová než v HSM a účinkování veteránů, jako Lisa Kudrow a David Bowie, potěšilo. Zkrátka Muzikál ze střední v lepším a ne tak pocukrovaném obale, který mě zejména zaujal po hudební stránce. ()

Reklama

Santino7 

všechny recenze uživatele

Táto tínedžerská záležitosť, ktorú som dnes chtiac-nechtiac (jasne prevládalo to druhé) musel pozerať dnes v poobedňajších hodinách, ma na jednej strane nijak a ničím neuchvátila, no na druhej strane treba priznať, že našťastie ma ani neunudila k smrti, ako-tak pozerateľná bola. A to i napriek tomu, že ono zameranie na cieľovú skupinu deciek v pubertálnom veku bolo po väčšinu času priam do očí bijúce, a prehliadnuť sa skutočne nedalo. Z obsadenia ma asi najviac potešila účasť Lisy Kudrow, hoci že by sa nejak výraznejšie blysla, to sa povedať nedá (ostatne pri danom scenári po pravde ani nemala šancu, podobne ako ostatní). Nuž a prečo dve hviezdičky? Keď už ma to nenadchlo hlavnou príbehovou líniou, potešilo ma aspoň zopár podarených vtípkov, ktoré sa celkom šikovne vysmievali viacerým zabehnutým klišé detailom - škoda len, že medzi klišé to nakoniec zapadlo aj samo, čo sa však ostatne dalo aj čakať. Čiže síce to bola v podstate tuctovka, kombináciou niekoľkých vydarených maličkostí sa z toho aspoň vykľula tuctovka vcelku pozerateľná, keď už nič iné. 2/5 ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Po čase si budu z Bandslamu pamatovat asi jen anatomii prvního polibku, pocit že Vanessa A. Hudgens je na rozdíl od Muzikálu ze střední roztomilá, cover verzi písně Everything I Own a přesvědčení, že Gaelan Connell je mnohem lepší looser než Michael Cera a to zejména v poloze, kdy všem okolo dokazuje, že ve skutečnosti není zas až takové ořezávátko a je potřeba s ním počítat...Na pubertální hudební film to není rozhodně málo vzpomínek! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film mi nabídl vše co jsem očekával, až jsem se divil jak romanticky začínám v poslední době uvažovat. Ale pojďme zaplašit tyto vibrace a raději se vrátit k filmu. Až na několik jasných náboženských narážek v textech písní je to velice koukatelná záležitost s účastí neotřelých herců, s armádou pěkných písniček a taky se zde člověk dozví co je potřeba udělat těsně před prvním polibkem:) V roli matky potěší Lisa Kudrow a v roli Sa5m se zjeví krásná Vanessa Anne Hudgens. Ale ani ta mě nedonutí abych se někdy kouknul na Muzikál ze střední. 55% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Todd Graff trval na tom, že herci si musí odzpívat a odehrát včechny písně sami (kvůli realističnosti). Proto se také museli všichni herci začít učit hrát na hudbní nástroje. (Avalon820)
  • Charlie Saxton absolvoval konkurz na roli Buga v den svých narozenin. (becki_tu)
  • Původní název filmu byl Will, potom to měl být Rock On a nakonec z toho vznikl Bandslam. Do kin šel pro změnu pod názvem Tiger Station. (Avalon820)

Reklama

Reklama