Reklama

Reklama

Rock ze střední

Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

MELODY 

všechny recenze uživatele

Ne že by to snad byla nějaká pecka a ne že by šlo o klišéprostý film, nějak mi to ale vychází na tři a půl hvězdy. Proč? Hele, muzika byla lepší, než jsem čekala, překvapivě se našlo i pár silných a těžších momentů, i když to určitě není stavěné na excelentních hereckých výkonech, sem tam nějaký slušný objevíte a vůbec celé je to mnohem méně vyumělkované a uhlazené, což je v tomto případě ku prospěchu věci.......no a protože mne tohle všechno příjemně překváplo, bryskně doplňuji půl hvězdy (moment překvapení se počítá, to vám potvrdí každej vojenskej pulec) a máme tu čtyři * jako vyšité. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Bolo to naivné. Áno bolo. Bolo to hudobne záživné. Áno bolo. Bolo to sympatické a príjemné prekvapenie. Áno bolo. Bolo to nudné. Absolútne nie. Bandslam mi už v mojej filmotéke "ešte nevidených filmov" ležal pekne dlho (cez rok) a konečne som sa dokopal k tomu aby som si tento film pozrel. A rozhodne neľutujem. Je to skvelá rock-pop zábava ktorá nenudí, je to pojaté zábavne a pár tých drama momentov ktoré tam boli mali svoju silu. Hlavný týpek mi zo začiatku prišiel fest iritujúci ale zachvíľu som si zvykol a trochu mi pripomínal Shiu LaBeoufa v jeho začiatkoch (myslím výzorom, nie talentom). Najväčšími hviezdami sú ale pre mňa Alyson Michalka a Vanessa Hudgens ktoré sú proste moje filmové lásky a rád ich vidím v čomkoľvek. Ako celok je to skutočná oddychovka, a jednotlivé zložky filmu sú veľmi vyrovnané - rozhodne odporúčam všetkým hudbu-milujúcim ľuďom. ()

Reklama

atmen 

všechny recenze uživatele

Příjemný film s příjemnou "nejen rockovou" muzikou nahlížený pohledem loosera Willa (hudebního nadšence), který po přestěhování navštěvuje novou školu, kde poznává tajemnou uhrančivou Sa5m a hudebnici o pár let starší Charlottu. Will se stává manažerem Charlottiny kapely, kterou pojmenuje Nemůžu jít dál, půjdu dál, ta se připravuje na tzv. Bandslam. Právě muzika produkovaná touto kapelou je malinký škraloup. Je nereálné, aby kapela složena s x členů perfektně ladila na první zkoušce (i z patra zahraná hitovka na Bandslamu bez předchozího zkoušení je scénáristický úlet) Ale tohle nemůže zkazit výsledné pohodové naladění během celého téměř dvouhodinové počinu, při kterém jsem se ani na chvíli nenudil. Nezapomenutelných scén je tu pro mě několik - Návštěva Willa a Sa5m už zaniklého legendárího punkového klubu CBGM, školní práce na téma představení toho druhého či první polibek (ať už s Charlottou či Sa5m)... Sice zatím nedávám plný počet, ale v budoucnosti se na tenhle malý velký film znova podívám, to vím jistě... Podobné filmy - Zábavný park, Nekonečný playlist Nicka a Norah, Vyfič... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"MIlý Davide Bowie, jak říct Pinocchiovi, že z něj opravdovej chlap nikdy nebude ??" ;) Asi nejpovedenější Graffův počin staví na báchorce "jak typický looser došel svého štěstí", mocně připomíná Blackovu Školu ro(c)ku, ale za mě působí jednoznačně méně otravným dojmem hlavně díky Lise Kudrow, kterou ač jsem dlouho nikde nepostřehl, svůj komediální talent neskryje, a roztomilé Vanesse Anne Hudgens. Na ni i Alsyson Michalka se jistě lépe kouká, než na šíleného tlustoprda Jacka Blacka..;) To s nevěrohodným Connellem jsem měl o poznání větší problém !! Bandslam se nedokáže vyhnout nutné teenagerovské šablonovitosti i spoustě klišé, ale ani chvíli nenudí, dokáže se dělat dostatečně překvapivým filmem, v rámci žánru, a když nakonec dojde i na Davida Bowieho, byť jsem od alternativní variace Hannah Montana vůbec nic nečekal, jsem spokojen.. Mám rád ska, ani přeslazený popík mi nevadí, a tak jsem si nakonec tu pecku Everything I Own parádně užil. ;) [ Dabing 5/10 ] Slušná práce AW Studia Praha, jen mám problém se zbytečným a tupě prvoplánovitým překladem ( třeba hudebních skupin ), potěší tradiční spojení Kudrow, Jachnická. ()

Radush 

všechny recenze uživatele

Musíte nutně pracovat na něčem do školy, aby to nakonec dopadlo takhle - kouknete se jako já na Bandslam. Abych řekla, pravdu, zas tak strašný, jak by se dalo čekat, to nebylo. Prostě taková (doslova) ohraná písnička, kterou si jednou náhodně poslechnete, ale pak už se k ní nevrátíte. Chtěla bych uvěřit tomu, že se někdy podívám na aspoň něčím zajímavou "komedii ze střední", ale dosavadní vývoj naznačuje, že tomu tak asi nebude. Ale kdo chce pořád koukat na stejnýho školního tragéda, který se vyhoupne na špici v oblíbenosti; na ty stejné barbie a keny, kterým k nohám padá celá škola..? Já ne. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Charlie Saxton absolvoval konkurz na roli Buga v den svých narozenin. (becki_tu)
  • Zpěvačka Alyson Michalka (ve filmu Charlotte) byla v začátcích natáčení na turné se svou sestrou Amandou a s Miley Cyrus. Své turné pak zakončila v Austinu v Texasu, kde se také převážně natáčelo. (Avalon820)
  • Ačkoliv je celá skupina složená ve filmu ze středoškoláků, jediným středoškolákem byl Charlie Saxton. (Avalon820)

Reklama

Reklama