Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (307)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako predošlé diely, ale stále dosť dobre. Zatiaľ čo prvé diely mi prišli vyrovnané a zábavné po celú dĺžku, tu ma stretnutie s rodičmi moc neoslovilo. Za to záporák ako už je zvykom sa opäť podaril. Ma drsný štýl a predovšetkým ide z neho rešpekt a ma dokonalý dizajn. Kung Fu Panda 3 je slabšia v prostrednej časti, ale opäť ponuka zábavu, nádhernu animáciu, nápady, sympatické postavy či dobrú hudbu. Obľúbený soundtrack: Oogway's Legacy, The Arrival of Kai, The Dragon Warrior, Father and Son. 85% - 4* ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem to nečekal. Poova třetí filmová adventura hravě válcuje o 5 let starší dvojku a natěsno dýchá na záda velkolepé jednotce z již pradávného roku 2008. Trvalo mi celé dva roky, než jsem se ke třetímu Kung Fu Pandovi dostal a mám chuť si nafackovat za to, že mi to zabralo takovou dobu. Pravděpodobně poslední animák ze soudku dračích bojovníků mi nabídl veškeré aspekty, které má milý rodinný animovaný snímek obsahovat. Bavil jsem se, dojímal se, kochal se autentickými exteriéry Číny, které se animačně dosti podařily přiblížit reálným zátiším středočínských hor. Zajímavé překvapení na konec pandí trilogie! ()

Reklama

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Príbehom tretia panda moc divákov neoslnila. Vtipy boli tiež po ôsmich rokoch už dosť ošúchané. Niet sa čomu diviť, že Poa poznáme ako obnosené topánky. Veď sa s ním stretávame prakticky denne. Čím však tento krát vynikol bola bombastickosť bojových scén a hlavne, dobre orientované posolstvo filmu, dávať a nie brať. To je cesta, ktorá nás vedie k osvieteniu. Tým si tretie vystúpenie Poa vyslúžilo aj moje nadštandardné hodnotenie. ()

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování o Dračím bojovníkovi se nese ve stejném duchu jako předchozí filmy. Se všemi klady i zápory. Komické vyobrazení záporáka i akčních scén škatulkují nové dobrodružství k průměrným animákům, ale sonda do Poovy duše nakonec balanc mezi ryze dětským a dospělým snímkem udržela. Jako závěr trilogie bych to bral všemi deseti, třebaže je to nejslabší díl. 65% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

S legendárním černobílým tlustínkem do třetice všeho dobrého a zlého? No, jasně. S ním půjdu klidně i do pekla, protože peklo v ten okamžik zamrzne. Takového bláznivého medvěda, aby jeden vážně pohledal. Kung Fu Panda je moc dobrá obchodní značka a tvůrci z toho samozřejmě těží. Nemám proti tomu to nejmenší. Občas to působí jako bych viděla už stokrát viděné. To mě zamrzelo, ale pak mě to přešlo. Smála jsem se stejně jako caparti okolo mně. Mohlo to být i trošku originální. Nicméně, zjištění, že nejsem jediná panda na světě, bylo fajn oživení. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (14)

  • Renderovací proces na Kung Fu Pandě 3 celkově zabral 60 milionů hodin - proces, během kterého v počítači vzniká obraz podle 2D nebo 3D modelů. U prvního filmu to trvalo 20 milionů hodin a u druhého 50 milionů. (Zdroj: CinemArt)
  • Střihačka Clare Knight se během natáčení prvního dílu Kung Fu Pandy (2008) seznámila, zasnoubila a provdala za svého muže, herce Wayne Knighta, který ztvárnil jednu z postav. Během Kung Fu Pandy 2 (2011) porodila svého syna (jehož hlas byl použitý pro Poa jako mládě) a nyní se její manžel i syn ujali hlasových rolí v Kung Fu Pandě 3. (Zdroj: CinemArt)
  • Než se chopila režijních otěží na druhém a třetím filmu, Yuh Nelsonová pracovala jako vedoucí akčních scén a snivých sekvencí na prvním díle Kung Fu Pandy (2008). (Zdroj: CinemArt)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama