Reklama

Reklama

VOD (1)

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (436)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Rozhodně neurazí, ale zůstalo to někde uprostřed. Film má scény, kde jsem si říkal, že by to docela fungovalo při vážném pojetí (agent, co se chce odstřihout od minulosti), a naopak místy zase že by to chtělo mnohem ujetější humor. To mě napadlo zejména na konci při odhalení, kdo za tím vším stojí. Letní jednohubka. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Kačerku, Kačerku, s tebou asi budu mít problém. Deptals mě jako Evan v Butterfly Effect. Bavils mě jako Kelso. A, no ... bavils mě jako hitman, tim špatnym způsobem tentokrát. Jako, uf, já fakt nevim - brain on při tom vybírání rolí, konečně už! --- Jinak jsou ale Killers v zásadě fungujícim akčňákem s nádechem romantiky a humoru (ten bych zvlášť chválil). Katherine zvládá působit vznešeně a sladce zároveň, sluší ji každej ze 152 nahozenejch účesů a podobně nenáročný filmy docela v klidu odtáhne sama, to moc dobře víme. Z čeho už ale bohužel regulérně bolely oči, byla akce a leteckej pohled na zcela očividně počítačový městečko. To se jako vážně nenašly prachy na jeden blbej záběr z vrtulníku? Ach ten pohodlnej Hollywood ... ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Při pokusu zjistit, která z letošních letních akčních parodií je lepší, jestli Zatím spolu, zatím živi anebo Vrahouni, došlo k erroru. Vybrat lepší se totiž nepovedlo, obě nestojí za moc. Na adresu Zatím spolu, zatím živi je nutno aspoň uvést, že tam je to parodování explicitnější, a snad proto i nenucenější. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Takřka nesnesitelné. Čekal jsem svižnou a zábavnou jednohubku ve stylu Mr. & Mrs. Smith, dostal jsem přesný opak. Mezi Kutcherem a Heigl to ani moc nevybuchuje, ani moc nejiskří, Vrahouni se proto mění ve sterilní, mdlou a vrcholně nezajímavou nudu. Pachuť ze stoprocentní celuloidové zbytečnosti potom zanechává i zjištění, že kompletní zápletku i nejlepší scény tvůrci ukázali už v traileru. Což nesnáším přímo vrcholně. Zaplní žánrovou škatulku aspoň Cruise a Diaz v Knight and Day? 30% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 6/10 Akce 8/10/// PLUS: Kathrine Heigel v sympatické roli s dobrým scénářem, Ashton Kutcher v akční roli a celkem mu to sedí, je tu poctivá akce a solidní zábava, i jako komedie to funguje, ten kill za pomocí paroží se jen tak nevidí MÍNUS: trochu okoukaný scénář a poměrně předvídatelné, v druhé půlce trochu slabší/// Shrnutí: Skvěle jsem se bavil a užíval si celý film a především herce v hlavní roli. Myslím, že se ústřední dvojice dobře doplňovala a její postava byla skvěle zvládnutá./// Celkem 77%/// ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Ashton Kutcher dostal za tuto roli anti-Oskara – cenu Zlaté maliny v kategorii herec v hlavní roli. (joshula)
  • Původní název filmu byl Five Killers. (JORDY)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama