Reklama

Reklama

Po rozchodu se spontánním přítelem vyráží příliš obezřetná Jen Kornfeldt se svými rodiči do Nice. Při cestě výtahem do svého hotelového pokoje potkává Spencera Aimese, který ji pozve na večeři. Po propitém večeru se mu svěřuje, že není spontánní osobou, za kterou se vydávala, a on jí na oplátku řekne, že je ve skutečnosti zvláštním agentem, najímaným na vraždy ve státním zájmu. Dívka je však mimo po minulém večeru a tuto důležitou zprávu přeslechne. Spencer se rozhodne, že je pro něj ta pravá, a požádá ji o ruku. Když Spencer oznámí svému šéfovi Holbrookovi, že končí, dostane se mu odpovědi, že odchod není řešením. On ale i přes nelibost svého šéfa odchází. O tři roky později se Jen a Spencer usadí a žijí normální život. Spencer ji překvapí předělanou kanceláří, ona jeho cestou do Nice, kde mají oslavit jeho narozeniny a jejich tříleté výročí. Kvůli pochybným známostem v Nice není Spencer zdaleka tak nadšený cestou jako Jen. To ji zaskočí a nastartuje to u ní pochybnosti o jejich vztahu. Mezitím bývalý šéf po Spencerovi chce, aby se vrátil zpět do služby. On sice odmítá, ale je donucen zúčtovat s minulostí. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (437)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Rozhodně neurazí, ale zůstalo to někde uprostřed. Film má scény, kde jsem si říkal, že by to docela fungovalo při vážném pojetí (agent, co se chce odstřihout od minulosti), a naopak místy zase že by to chtělo mnohem ujetější humor. To mě napadlo zejména na konci při odhalení, kdo za tím vším stojí. Letní jednohubka. ()

Anarvin 

všechny recenze uživatele

Vrahouni se skládají ze dvou polovin. Z otravné a snesitelné. V první půlce se tváří jako klasická romantická komedie. Asthon Kutcher je tajemný, Katherine Heigl roztržitá a oproti tisícovce jiným rom-komů to nemá vůbec nic navíc. Spíš naopak. Romantika nulová, o smíchu si můžete nechat zdát. Ve druhé polovině se do děje připlete spousta tajných agentů, trochu akce, zrychlí se tempo a z toho všeho tlačení na pilu sem tam vyleze i nějaký ten ucházející vtip. Mezi kulkami zkrátka ústřední duo překvapivě nudí daleko méně, než při cukrování. Ale na vyhrabání se z vod průměru to pořád nestačí. Takhle nějak by vypadali Pán a Paní Smithovi, kdyby se natáčeli rovnou na video. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa nehraje na nič iné ako nám ponúka, čo ho zachraňuje vo všetkých možných aspektoch. Kutcher a Heigl sú pre mňa sympatický herci, ktorý potrebujú naozaj dobrý príbeh a poriadnu rolu aby dokázali čo v nich skutočne je. Kutcher to už niekoľkými filmami aj dokázal. Obidvaja sú vo svojich postavách znesiteľný aj keď neprinášajú nič nové. Rozhodne je to jeden s tých lepších filmov, kde Heigl len uteká a kričí. Luketic je celkom schopný čo sa týka aranžovania scén a dynamika filmu tiež nechýba. Všetko to vlastne padá na predvídateľnosti a akejsi strnulosti príbehu, ktorý aj napriek napredovaniu stojí v starých známych vodách tohto žánru. Dokonca by som povedal, že konečné rozuzlenie príbeh ešte viacej zabije než aby ho spravilo vtipnejším, alebo zaujímavejším. Na jedno pozretie v obyčajných víkendový večer s lepšou polovičkou si neviem predstaviť nič lepšie. Ale inak si radšej pustím niečo omnoho sofistikovanejšie alebo podstatne uletenejšie. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech podprůměrná romance bez jediného nápadu a odfláklou režií. Ashton Kutcher je jako profesionální zabiják vyloženě k smíchu, Katherine Heigl je poprvé otravná a dohromady jim to logicky vůbec nefunguje. Akce je navíc mizerná a vy si budete přát, aby tu hlavní dvojici už konečně někdo zastřelil. Aspoň, že ten Tom Selleck byl překvapivě hodně příjemný. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná oddychovka, kde je zbytečný se pozastavovat nad tim, že Ashton Kutcher tu je prezentovanej jako elitní zabiják, tohle je prostě jen na vypnutí mozku a zabavení, navíc i ten Kutcher se tam umí celkem solidně ohánět a seřezat , či postřílet řadu zmetků a Katherine Heigl ho zase slušně doplňuje ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Ashton Kutcher dostal za tuto roli anti-Oskara – cenu Zlaté maliny v kategorii herec v hlavní roli. (joshula)
  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama