Reklama

Reklama

O smyslu života

  • USA The Answer Man (více)
Trailer

Obsahy(1)

Arlen Faber (Jeff Daniels), kdysi slavný autor oblíbené spiritualistické knihy "Já a Bůh", se střetává se svobodnou matkou Elizabeth (Lauren Graham) a ze závistlosti vyléčeným mladíkem Krisem (Lou Taylor Pucci), kteří hledají smysl života. A Arlen je jimi i dvacet let od vydání své hojně překládané knihy stále považován za toho, kdo zná odpovědi na jejich otázky. Přestože on sám nemá ani tušení... (Jenda)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (91)

Karush 

všechny recenze uživatele

Roztomilý film s ohromnými vtipnými a sviežimi hláškami a možná i s posolstvom. Je to úplne jednoduchý príbeh zo života, ktorý sa nesnaží za každú cenu byť vtipný a presvedčiť diváka o niečom. Romantická stránka filmu mierne zaostáva a nie je dotiahnutá dokonca, ale tento film si to ani trocha nevyžaduje. Herci hrali úplne prirodzene aj malý Alex bol úplne rozkošný. Podobný film: Dan in Real Life. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jo, bylo to super! ... Aaaano, bylo to ze života. ... Né, vůbec to nebylo nudné, ba naopak. ... Herci? Ti byli úžasní, přirozenost sama. ... Jo, i dojemné to je a holky budou plakat. ... Hmm, někteří kluci taky. ... Proč by mělo? Ale jo, je to i poučné. Vlastně by si z toho měl vzít každý příklad. ... Co? To já nevím, jestli existuje! ... A víte co? S těma otázkama už mi vlezte někam...jo, a taky je to vtipné... :-) 85% ()

Reklama

kareen 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že ve mě knihy typu Jak změnit svůj život nebo Jak dosáhnout úspěchu, budily vždy nedůvěru a lehké pohrdání, takže jsem moc nechápala ten až nekritický obdiv Arlenových čtenářů, kteří každou jeho " moudrost " co vypustil z úst lapali nábožně jak nějaké evangelium. Film jako takový mi svým dějem dost připomíná Lepší už to nebude s Nicholsonem a Helen Hunt, ale kvalit slavné komedie ani zdaleka nedosahuje. To ovšem naznamená, že by byl nějak výrazně špatný a pokud máte náladu na klidnou romantiku, nudit se nejspíš nebudete. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi hlavně to, že je tenhle film odlišný od většiny typických amerických romantických komedií.Nejsem žádným skeptickým pesimistou co nemá rád romantické komedie - právě naopak.Tenhle film je skvělý a pobavil mě ve všech směrech.Zbývá tu jedna otázka - skutečně jsou všechny podobné knihy a jejich autorové takoví jako je právě Arlen Faber? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Baví mne sledovat mladé, krásné lidi, kteří, podporováni pobaveným smíchem publika, nacházejí tu pravou lásku, ale tentokrát jsem si ověřil, že i o vztahu poněkud odrostlejšího materiálu se dá natočit zábavný snímek. Tedy spíše půl snímku, protože ve druhé polovině humor uraženě opustil filmové plátno a nezodpovědně ho nahradilo mudrování příliš závažné na to, abych dokázal slavnostně snímku předat čtvrtou, původně připravenou, hvězdu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama