Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj filmu se točí kolem mladé ženy Kristen (Amber Heard) uvězněné v ústavu, kde ji pronásleduje záhadný duch. Čím je hrozivá stvůra blíže, tim více si Kristen uvědomuje, že může být nebezpečnější než cokoliv, co si dokázala představit. (scifiboy)

Videa (2)

Trailer

Recenze (190)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Wau! Tohle byla Bomba!! Madhouse byla strašná Sračka! Tohle bylo skvělý! Pochmurný Blázinec.. Nepříjemní Doktoři, Sestřičky.. Vše je Super.. Navíc je tam Duch, který odvádí Holky do temné komnaty a tam je Mučí! VIZ. probodnutí Oka Jehlou, Elektrické šoky do hlavy, Rozříznutí Hrdla! Navíc Skvělá Atmosféra, Honičky po blázinci.. Snaha utéct je marná! Ten pocit beznaděje.. Ano Skvělý Horor! ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Protože jsem jeden z mála, kterému se líbily i poslední Carpiho kousky (Duchové Marsu, Upíři nebo Útěk z L.A.), nebudu příliš hanit ani jeho nejnovější kus a to z jednoho prostého důvodu... Protože si to nezaslouží... Je sice fakt, že je příběh až zoufale neoriginální a postavy neskutečně šablonovité, na druhou stranu tady máme hodně slušnou kameru a jak je u Carpentrových filmů zvykem, i dobrou hudbu... A když přidám docela slušné rozuzlení, vychází mi z The Ward ničím neurážející průměr... Už jsem docela zvědavý na L.A. Ghotic... ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemný film, který mně sice evokoval filmy tak patnáct let nazpět, ale až zas tak mi to nevadilo. hororová ikona Carpenter vsadil na osvědčené téma, fungující atmosféru sanatoria a tradiční lekačky. Obsazení je celkem pasující a u hodby jsem dokonce chvilkama Carpentera identifikoval. Co mě ale nejvíc rozčílilo byla pointa. Nejsem ten typ, který od začátku odhaduje, jak film skončí, nebo hledá nějaké kličky od začátku. Tohle mi ale "prishaham bohu" bylo jasný po pěti minutách, a tak jsem byl na konci zklamán. No, co už. Ale i tak celkem příjemná zábava. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

U horrorů, najmě horrorů od pana Carpentera, se nedá očekávat lineární děj, to jsem věděl. Nedá se očekávat ani hlava, ani pata v oblasti děje a smysluplnosti. Naopak se dá očekávat silné posílení svěračů všeho druhu. Děj tedy, dle očekávání, skákal sem a tam, takže když jsem musel asi v půlce na záchod, po návratu jsem plynule vlouzl do děje jakoby nic. Jakoby nic jsem sebou mrskal při očekávaných lekačkách a na konci, při finálním dějovém kotrmelci, už jsem byl vyždímaný jako froté ručník v sauně. Viděl jsem mnoho mnohem strašnějších, a pozor, myslím opravdu strašnějších, filmů, a jen nemnoho lepších. Proto jsou ty 3* trochu málo, ale za výkony, zvláště personálu v ústavu, jsem musel jít níž, než bych jinak dal. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem od Carpentera zázrak na úrovni Věci nebo Halloweenu, ale po 50-50 ohlasech jsem doufal alespoň v povedenou jednohubku. I tak mě The Ward zklamal. Je to nudný, nezajímavý a neoriginální film. Kamera se sice v prostorech blázince umí pohybovat docela atmosféricky, problém ale nastává tehdy, když vám hlavní roli hraje dřevo, které v nedávném Drive Angry odehrálo vyrovnanou partii s Nicolasem Cagem v soutěži "Nechtěně komický výkon roku". Palec dolů a začínám se přiklánět ke konspirační teorii, že Cigarette Burns z Masters of Horror natočil za Carpiho někdo jiný. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Všetky herečky sa na tanečné scény pripravovali pomocou internetu, kde si hľadali svoje tanečné pohyby. (misterz)

Související novinky

Upíři (opět) podle Carpentera?

Upíři (opět) podle Carpentera?

07.06.2010

A s Hilary Swank v hlavní roli? Možná. Nedávno jsme psali, že Dario Argento připravuje další verzi Draculy, údajně věrnou předloze Brama Stokera. John Carpenter zřejmě natočí zmodernizovanou verzi… (více)

Hororové návraty

Hororové návraty

19.06.2009

Jedna klasika a jeden klasik brzy opět zčeří žánrové vody. Frankenstein a Carpenter. Ví se, že o svém pojetí slavného románu Mary Shelleyové sní Guillermo del Toro, minulý týden dokonce blouznil něco… (více)

Reklama

Reklama