Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto vysoce kritickém zábavném seriálu jeden šílený „pařan“ a herní nadšenec hodnotí prastaré video hry. Ve svých hodnoceních se nebojí použít těch nejdrsnějších výrazů, urážek a nadávek. Svou nespokojenost se hrami rozhodně neskrývá a názor bez ostychu a zcela naplno vyjádří. Máte tak možnost nahlédnout do starých dob – do časů, kdy se hry hrály na archaických a dnes již dávno zapomenutých konzolích. (Zbyisek)

(více)

Recenze (82)

KUFI 

všechny recenze uživatele

Napred jsem si rikal, ze to bude nejaka volovina. A skoncilo to nekolikanasobnym skouknutim vsech dilu. Lidi ktery neprolejzaly za komancu maringotky s videohrama, nebo jim rodice nekoupily asijskou kopii NES, to asi moc neoslovi. Nebo minimalne nebudou chapat o cem je rec. A pro deti to rozhodne neni, protoze tolik sprostych nadavek v jednom dile neni snad v cely serii South parku. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

James Rolfe je masochista. Většina jím recenzovaných sraček by se měla ihned po vyrobení zakopat šest stop pod zem, ale Rolfe je prostě zastrčí do konzole a hraje. Jeho trudomyslným postřehům nechybí humor a přestože se nadužívání nápaditě vykonstruovaných vulgarismů občas opakuje, budete se u jeho nenávistných recenzí vždy bavit. // P.S. Hledám spoluhráče k Magnavox Odyssey. V krabici nebyl přibalen. ()

Reklama

tomeek 

všechny recenze uživatele

Co to tady dělá? Týpek recenzuje 20 let staré video hry a šťavnatě u toho kleje. Občas se mu nedivím, nejhorší, které jsem viděl byly Moonwalker s Michaelem Jacksonem a Back to the future, podle mého oblíbeného filmu :) Jinak ale moc netuším, co se na tom dá hodnotit. Je to zábavné, ale to je asi všechno. ()

Don82 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně jediný a nenapodobitelný průvodce minulostí video her pro Atari, Senegu, Nintendo a jiné prehistorické zařízení, okořeněný odzbrojujícím komentářem a skvělými hláškami Jamese Rolfeho. Vtipně podané, bez servítek, strefujíc se do těch nejhorších nápadů, blbostí a jiných zhovadilostí tvůrců video her v minulém století, hraničící s pochybnostmi o jejich duševním zdraví. Pro správného nerda je tento web seriál povinnost! S titulky lze sledovat zde: http://www.videacesky.cz/tag/angry-videogame-nerd ()

Junglista 

všechny recenze uživatele

Teda zírám co všechno se tu nedá hodnotit :-) Tohle je asi to nejlepší co se dá na youtube shlídnout. Pro oldskool konzolisty povinnost. A vzhledem k tomu, že já sem jeden z nich... spoustu z těch her sem hrával a nadával na stejný věci jako James. Nostalgie nooo :-) A sranda je to libová. Nejradši mám díly o addonech pro konzole, u těch se chlámu jak vyhulenej :-) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • První video, které si získalo velkou popularitu a sledovanost, se nazývá "Teenage Mutant Ninja Turtles". (Petronom)
  • Pivo, které James Rolfe v seriálu pije, se jmenuje Rolling Rock. (Petronom)
  • Ačkoliv to James D. Rolfe nikdy přímo neřekl, za nejhorší hru kdy vůbec vyrobenou považuje "E. T. the Extra-terrestrial Game" pro konzoli Atari. (P. J. D.)

Reklama

Reklama