Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto vysoce kritickém zábavném seriálu jeden šílený „pařan“ a herní nadšenec hodnotí prastaré video hry. Ve svých hodnoceních se nebojí použít těch nejdrsnějších výrazů, urážek a nadávek. Svou nespokojenost se hrami rozhodně neskrývá a názor bez ostychu a zcela naplno vyjádří. Máte tak možnost nahlédnout do starých dob – do časů, kdy se hry hrály na archaických a dnes již dávno zapomenutých konzolích. (Zbyisek)

(více)

Recenze (82)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Videoherní svět má nového hrdinu. Hrdinu, který hravě strká do kapes všechny ty Master chiefy a Snaky a Painy apod. Je tu James D. Rolfe, zuřící videoherní Nerd, který rozseká vše, co vykazuje byť jen i ty nejmenší příznaky akutních střevních potíží zvaných sračka. Do jeho recenzí jsem si ještě stále myslel, že USA je ve vulgarismech značně zaostalá. Děkuji Nerde, žes mě zasvětil do těch nejhlubších fekálních tajů a způsobil několikanásobné úmrtí smíchy. Ale ani Smrt nemá šanci když přijde na řadu další díl tvého pořadu. Dokonalá zábava, výborný hrdina, perfektní koukatelnost, parádní příběh, žádné ovládání, které by šlo podělat. Trefa do černého ()

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Dokonalý počin vo všetkých smeroch. Geníále zrealizovaný sen každého starého hráča videohier. Nerd podáva satiricko-ironický pohľad na kvalitu klasík z obdobia vlády Segy, Nintenda a Atariho a jeho recenzie sú nadmieru svojské, vtipné a vulgárne. Pre niekoho môže jeho vystupovanie pôsobiť detinsky no pre verných hráčov je jeho správanie iba dokonalým obrazom skutočnosti. Každý z nás gamerov totiž vie koľko ovládačov rozbil a koľko vecí rozkopal kým prešiel frustrujúcu pasáž určitej videohry. Hudba, scenár a dialógy (či skôr repliky) sú bezchybné a nezabudnuteľné. Jediné mínus predstavuje fakt, že tento seriál je orientovaný iba na úzku skupinu divákov, no tí si ho cenia nadovšetko a preto bezrozmýšlania 90%. ()

Reklama

Larry12 

všechny recenze uživatele

Na týhle show se mi nejvíc líbí, že ji uvádí někdo, kdo tomu skutečně rozumí a kdo má o těhle hrách přehled. Když jste nadšenec do her, jako například já, tak by se vám vůbec nelíbilo, kdyby to uváděl nějakej ňouma, co se včera dozvěděl, co to je NES. Každopádně úplně nejlepší na tom všem je, že James recenzuje jen ty špatný hry a koukat na něj, jak si kvůli nim rve vlasy a zapaluje cartridge, je fakt sranda. Kdo se však ptá, proč nerecenzuje i nový hry, věřte mi, už by to rozhodně nebyla taková zábava. Kdo aspoň trochu tuší, tyhle hry byly opravdu těžký a nebyl problém jednu hrát klidně měsíc, než jste ji dohráli a to ne kvůli délce, ale kvůli obtížnosti, zvlášť když měla špatnou hratelnost, tak bylo doslova nemožné takovou hru dohrát. A proto je to taková sranda, když hraje jen ty špatný. Abych ale jen nechválil, někdy si stěžuje i na naprostý banálnosti a působí to dost nuceně. Ale to se dá v pořádku hodit za hlavu. Pokud vás však hry, nebo přesněji řečeno starý hry vůbec nezajímají a nemáte ani ten základní přehled, doporučuju se tomuhle seriálu vyhnout velkým obloukem. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Co to tady dělá? Týpek recenzuje 20 let staré video hry a šťavnatě u toho kleje. Občas se mu nedivím, nejhorší, které jsem viděl byly Moonwalker s Michaelem Jacksonem a Back to the future, podle mého oblíbeného filmu :) Jinak ale moc netuším, co se na tom dá hodnotit. Je to zábavné, ale to je asi všechno. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • 1. série se vysílala pouze na videoserveru Youtube, ale seriál si získal značnou sledovanost a přesídlil na televizní obrazovky. (kikulin)
  • Pivo, které James Rolfe v seriálu pije, se jmenuje Rolling Rock. (Petronom)
  • Hudbu k úvodní znělce složil hudebník Kyle Justin, který se později i v několika epizodách objevil. Buďto hrál sám sebe nebo některé postavy z her pro 'nerecenzové' scény. (skrblik007)

Reklama

Reklama