Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (514)

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Frozen měl být filmem minimalistickým, ve výsledku je však pouze filmem nudným, scenáristicky značně nedopečeným a v některých chvílích i výrazně nelogickým, což platí především o nevěrohodném chování postav. Vskutku mrazivě napínavých momentů tu je poskrovnu a na celém filmu je znát, že tvůrci, ač disponovali celkem dobrým základním námětem, od druhé poloviny takříkajíc vařili z vody, aby se vůbec dobrali celovečerní stopáže. Nebýt krátkých výstupů hladových vlků, nehnulo by to se mnou vůbec. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Už z ukážky som tušil že z tohto budem nadšený. Adam Green je šikula. Hatchet je sranda horor pri ktorom som sa už dávno tak dobre nepobavil. Dvojku očakávam s nadšením ale Frozenom prekvapil pretože tentoraz žiadne srandičky tu nemajú čo robiť. Sympatcké postavy sa správajú v rámci logiky. Uviaznutie na lanovke je vyriešené s prehľadom, no nebrať si so sebou mobily na svah? No dobre. Dajme tomu. Ale nejede o to. Jednoducho som sa vcítil do deja, postáv a toho čo museli prežiť a o to šlo hlavne. Videné: 2x ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem chtěl nasolit jenom tři, protože co si budeme povídat, Frozen není nic originálního a film v mnoha místech hodně vázne. Má sice slušnou psychologii a několik hodně vyhrocených situací, ale i přes krátkou stopáž stihne chvilkami nudit. Přesto ve mně po dokoukání zanechal docela hluboké mrazivé (dvojsmysl nebyl zamýšlen, přesto se hodí) pocity. Hlavní trojice je sympatická, jak nemusím Kevina Zegerse, tak tady se předvedl hodně dobře, chlapík, co jsem ho celou dobu měl za hobita (ne za Marka Slováka, podotýkám) taky, a se slečnou Emmou Bell snad musí sympatizovat každý. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Adolescentná existenciálna survival dráma, ktorá nie tak blbá ani béčková, ako by ste čakali. Bez sofistikovaného scenára a na dvoch metroch štvorcových dokáže strhnúť a zaujať. Pretože je uveriteľná, charakterové vykreslenie postáv prirodzené, ich chovanie realistické a servírovanie napínavých scén (jedna z nich naozaj dosť krutá) dobre vyvážené s tymi dialógovými. Štyri hviezdy dávam pre dobrý pocit, že podporím malý nenápadný film, ktorý si to zaslúži. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Dost slabé, co se týče logiky -- a to nejen přitroublých amerických mládežníků, ale i scénáristů. Kdekdo s gramem mozku by musel ze všeho nejdřív přemýšlet, jak se seskakuje z výšky, aby se nepřizabil, ale to by nám pak chyběla zápletka, že. Nejvíc ale nevěřím, že na frekventované sjezdovce pobíhá smečka pořádně vyhladovělých vlků -- ti by především útočili na odpadky z kuchyně tamních chat. Jinak to bylo místy dost mrazivé a pořádně nepříjemné (což je zrovna u tohoto filmu myšleno jako plus). ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Film sa natáčal v lyžiarskom stredisku Snowbasin, ktoré leží 35 km severne od Salt Lake City v štáte Utah. Príbeh sa však odohráva vo fiktívnej horskej oblasti v Novom Anglicku na východe USA, ktorú tvorcovia nazvali "Mount Holliston". Holliston je v skutočnosti mestečkom v štáte Massachusetts, kde režisér Adam Green vyrástol. Žiadne hory a lyžiarske svahy sa tam nenachádzajú. (MikaelSVK)
  • Predstavitelia hlavných postáv, Shawn Ashmore a Kevin Zegers, sú blízkymi priateľmi aj v reálnom živote. (MikaelSVK)
  • Sedačka visela během natáčení 15 metrů vysoko a herci na ni strávili většinu natáčení. (SHI-SHA)

Reklama

Reklama