Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (513)

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

No to snad dělají prdel né...?? Jak někdo může takhle odfláknout film to nechápu, moc by mě zajímalo kterej vygumovanej debil měl na starosti technickou stránku filmu a který retardovaný děcko dělalo scénář. Oni si snad myslí, že diváci mají v palicích jen sračky a navíc nebyli nikdy v horách lyžovat a pokud ano, jezdily jen na pomách a kotvách. Kdyby tohle někdo udělal v 80tých letech, možná by se to tady u nás ve východním bloku chytlo, to jen málokdo z nás věděl jak vypadá sedačka (navíc by se tam i tahle filmová sedačka svým stářím hodila.) Ale v dnešní době by se takovéhle věci snad točit neměli né..? Navíc to "ztroskotání" je přímo k smíchu. Tolik náhod na jednou se snad nestalo ani v "celestýnském proroctví". Chtělo by se mi tu rozepsat o všech vyloženě debilních úsecích týdle slátaniny, ale jen na to pomyslím mám tep 200. takže vám pouza povím že jsem na tuhle hovadinu vydržel koukat pouze 47 minut. víc jsem psychycky prostě nevydržel. Za mě 15% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ten film bohužel nedbá o detaily, díky nimž by opravdu vyvolal dojem, že těm lidem je až taková zima (nikdo nemá potřebu dopnout si bundu, holka ztratí rukavici, ale její ruka nepřijde o pohyblivost ani si ji nestrčí do rukávu, nikdo nepřijde o hlas). A opravdu nevím, o čem by měl takhle minimalistický film být, když ne o detailech. Na pár místech je nechtěně směšný, to když se chlápek nemůže ani o kus posunout kvůli umělým nohám. Každopádně nedotažený koncept. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Koľko mizérie... neoslovilo ma to až natoľko ako to vidím u väčšiny známych tuna, ale v rámci možnosti fajn. Vidím to tak na 5/10. Čo sa týka riešenia týchto situácií nemám obzvlášť mnoho skúsenosti no moje "logické" myslenie s týmto postupom prave tuto veľmi nie je za jedno. Frozen je taká, miestami nie veľmi príjemná, oddychovka, ktorá toho človeku veľmi nedá... sorry ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Dost slabé, co se týče logiky -- a to nejen přitroublých amerických mládežníků, ale i scénáristů. Kdekdo s gramem mozku by musel ze všeho nejdřív přemýšlet, jak se seskakuje z výšky, aby se nepřizabil, ale to by nám pak chyběla zápletka, že. Nejvíc ale nevěřím, že na frekventované sjezdovce pobíhá smečka pořádně vyhladovělých vlků -- ti by především útočili na odpadky z kuchyně tamních chat. Jinak to bylo místy dost mrazivé a pořádně nepříjemné (což je zrovna u tohoto filmu myšleno jako plus). ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Tady končí všechna psina, když vyraší omrzlina aneb ledově (ne)klidný balanc na kabelu... Do jisté míry by se dal Frozen označit jako veskrze konverzační survival, který těží z (chatrné) lidské psychologie v extrémních situacích, z pudu sebezáchovy a neutuchající chuti přežít, vykoupenou skrze praskáním kloubů. Adam Green vsadil na totální minimál s maximální zápletkou. Vcelku sympatické postavičky (vyloženě kouzelná Emma Bell), zprvu uplkané, ale jinak docela přímočaré dialogy, atmosféra, která postupem času zalézá za nehty a bolí, uvěřitelně bolí. Oproti tomu se na Frozen lepí zvláštní muzika Andyho Garfielda, taktrochu nesourodá změť motivů, kde příjemně vyčnívá hlavně hudební klasika. Přiznávám, že má očekávání byla větší, asi mi chyběl trochu intenzivnější spád, jen o trochu víc nenucený dynamiky, ale to nic nemění na faktu, že tohle je vcelku (dů)věr(y)ohodná ledová symfonie. [final rate: 65%] ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Film sa natáčal v lyžiarskom stredisku Snowbasin, ktoré leží 35 km severne od Salt Lake City v štáte Utah. Príbeh sa však odohráva vo fiktívnej horskej oblasti v Novom Anglicku na východe USA, ktorú tvorcovia nazvali "Mount Holliston". Holliston je v skutočnosti mestečkom v štáte Massachusetts, kde režisér Adam Green vyrástol. Žiadne hory a lyžiarske svahy sa tam nenachádzajú. (MikaelSVK)
  • Hlavní trojice je pojmenována po nejbližších přátelích režiséra Adama Greena. (Hal_Moore)
  • Príbeh sa odohráva vo fiktívnom pohorí Mount Holliston v Novom Anglicku. Holliston je názov mestečka, kde vyrastal režisér Adam Green. Nie sú tam však žiadne hory, kde by sa dalo lyžovať. (beso74)

Reklama

Reklama