Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (513)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bacha asi sem napíšu nějaký spoilery. Jako ze začátku mě to bavilo a hrdinové jsou sympatičtí. Celej ten nápad s uvíznutím na lanovce je super a představa, že by se to mohlo stát i vám je pěkně znepokojující. Jenže pro mě atmosféra skončila, jakmile ten kluk seskočil. Měl otevřenou zlomeninu obou nohou a udělal jau a pak tam jen seděl a normálně se s nima bavil, jako by se nechumelilo. :) ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Tlustý, úplatný a nezodpovědný vepř obsluhující lanovku, versus vlci, vyjící hlady tak strašně, jako by jim nepozorný rekvizitář přibouchnul ocasy do mrazáku. Strašidelné i poučné. Aneb kolik kilo docela sympatického lidského masa sežere za hodinu průměrně vzrostlý vlk? Kolik hodin udrží moč průměrně vzrostlý týnejdžr? A kolik průměrně stydlivá holka? Za jak dlouho vám přimrzne holá ruka k ocelové trubce, případně držka k tyči? Dá se na trojsedačce vypnuté lanovky vyspat do růžova? A jak hluboko do růžového masa vaší omrzlé tváře se můžete prodrbat, drbete-li se fest? Závěrem dejme slovo vysmáté Parker O´Neil : Pokud přežiju, uklidím doma svou chcíplou kočku a pak navštívím plastického chirurga. Né kvůli svým kozám, volové! Kvůli ksichtu. Taky už nechci být zvěrolékařkou. Stanu se hajnou! Podám si přihlášku na lesnické učiliště. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom k možnostiam hereckým, technickým a rozpočtovým nadpriemerná survival dráma. Nenudila ma síce ani na minútku, ale vedel som, že každým dialógom sa film dopredu neposunie, a to bola jediné možné vykúpenie do vyšších sfér kvality. A navyše mám o dôvod viac neučiť sa lyžovať, či boardovať. 70%. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Lyžování už nebude nikdy jako dříve. Pokus o zimní verzi Otevřeného moře, kde namísto žraloků útočí vlci a všudypřítomný mráz. Abych řekl pravdu, docela to funguje, tedy když si odmyslím to minimum přehmatů. Obsazení bylo vybráno skvěle, tvůrci dokonce našli dvojníka Dominica Monaghana. Neokoukané tváře pomůžou s uvěřitelností celého příběhu a i prvotní premisa - proč se naši hrdinové ocitli v dané situaci - která je přinejmenším přitažená za vlasy, je nakonec celkem logicky odůvodněna a s příběhem a všemi jeho podmnožinami jsem problém neměl. Atmosféra je opravdu mrazivá a nemálo jí dopomáhá i hudba, která v sobě mixuje Michaela Giacchiniho s Philipem Glassem. PS: Z vlků strach nemám, zase tolik jich tu nežije. Ale přimrznutá končetina může být asi pěkné svinstvo. Tři a půl. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Koľko mizérie... neoslovilo ma to až natoľko ako to vidím u väčšiny známych tuna, ale v rámci možnosti fajn. Vidím to tak na 5/10. Čo sa týka riešenia týchto situácií nemám obzvlášť mnoho skúsenosti no moje "logické" myslenie s týmto postupom prave tuto veľmi nie je za jedno. Frozen je taká, miestami nie veľmi príjemná, oddychovka, ktorá toho človeku veľmi nedá... sorry ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Film byl natáčen bez použití CGI efektů či klíčovacího plátna a herci tak značnou část natáčení skutečně ztrávili na lanovce. (Hal_Moore)
  • Hlavní trojice je pojmenována po nejbližších přátelích režiséra Adama Greena. (Hal_Moore)
  • Predstavitelia hlavných postáv, Shawn Ashmore a Kevin Zegers, sú blízkymi priateľmi aj v reálnom živote. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama