Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (515)

oje 

všechny recenze uživatele

Na tuhle zimu hádám dlouhé fronty na pomu. Je to vcelku příjemný film i předtím, než dojde na tu osudnou jízdu. Líbivý začátek a seznámení se sympatickými postavami rozhodně neurazí. A protože ve zbytku nebila do očí neschopnost hrdinů řešit situaci - naopak se chovali vcelku hodnověrně - a podařilo se obstojně divákovi distribuovat trauma a napětí ze vzniklé situace, svou šanci snímek určitě nepromrhal. Koukám na své prsty a nehty mi zdá se zůstali všechny, hrůza to ale byla slušná. Podobným snímkem o bezvýchodné situaci je Otevřené moře. Alternativa: Open Water, 127 Hours, Open Water 2: Adrift. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Komentár obsahuje spoilery. Slušne začínajúci dramatický thriller s jemným závanom hororovej atmosféry približne v polovici stopáže začne padať na hubu kvôli nedostatku kreatívnych nápadov. Scenár bohužiaľ po určitom čase zlyháva a miesto postupne budovaného napätia a strachu na nás tvorcovia vybafnú so strašiakom v podobe geniálne zmýšľajúcich vlkov, ktorí sa však správajú proti svojej zvieracej prirodzenosti (určite by nechodili do blízkosti lyžovacieho strediska, kde sa z bežných okolností nachádza niekoľko tisícok ľudí...rozhodne by nečakali kým im z neba padne korisť a podobne) a sú len nástrojom režiséra k odstráneniu postáv. Škoda. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bacha asi sem napíšu nějaký spoilery. Jako ze začátku mě to bavilo a hrdinové jsou sympatičtí. Celej ten nápad s uvíznutím na lanovce je super a představa, že by se to mohlo stát i vám je pěkně znepokojující. Jenže pro mě atmosféra skončila, jakmile ten kluk seskočil. Měl otevřenou zlomeninu obou nohou a udělal jau a pak tam jen seděl a normálně se s nima bavil, jako by se nechumelilo. :) ()

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

No to snad dělají prdel né...?? Jak někdo může takhle odfláknout film to nechápu, moc by mě zajímalo kterej vygumovanej debil měl na starosti technickou stránku filmu a který retardovaný děcko dělalo scénář. Oni si snad myslí, že diváci mají v palicích jen sračky a navíc nebyli nikdy v horách lyžovat a pokud ano, jezdily jen na pomách a kotvách. Kdyby tohle někdo udělal v 80tých letech, možná by se to tady u nás ve východním bloku chytlo, to jen málokdo z nás věděl jak vypadá sedačka (navíc by se tam i tahle filmová sedačka svým stářím hodila.) Ale v dnešní době by se takovéhle věci snad točit neměli né..? Navíc to "ztroskotání" je přímo k smíchu. Tolik náhod na jednou se snad nestalo ani v "celestýnském proroctví". Chtělo by se mi tu rozepsat o všech vyloženě debilních úsecích týdle slátaniny, ale jen na to pomyslím mám tep 200. takže vám pouza povím že jsem na tuhle hovadinu vydržel koukat pouze 47 minut. víc jsem psychycky prostě nevydržel. Za mě 15% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sněženka a machři na lanovce, zodpovědný vlekař, otevřené zlomeniny, červeňoučké omrzliny a k tomu jako symfonie smrti zavyjanie a brechot vlků, německých ovčáků, border kolií a já nevím čeho ještě.. Od malička učím děti, že když je venku zima, musí se bunda zapnout až ke krku, nicméně Green vytěžil z omezeného prostoru takřka maximum a postupně vylučoval všechny možnosti záchrany, které se mi rodily v hlavě. Škoda jen, že některé dialogy k natažení stopáže vykazovaly známky nákazy post-pubertálním Walshismem z 902 10.. Proč něco takového jednoduchého nejde i u nás? Lanovka? Jasně, to by kvůli vlkům museli točit na Slovensku, ale mám pár námětů i na české survivaly. Například: Fanoušek hokejové Slávie ztrativší se během 6.kola extraligy na toaletě vždy zaplněné Sazka Arény a následně objevený až při prvním čtvrtfinále. Název: Dlouhá sezóna. Nebo můj oblíbený z bufetu poslanecké sněmovny, kde by před letní dovolenou omylem uzamkli tři poslance i s mobilními telefony. Tady by pochopitelně o čistokrevný survival nešlo, protože by dotyční nejevili ani ten nejmenší zájem zachránit se. Název: Uchlastáni k smrti za 62,50… ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Jedným z mnohých problémov, ktorým museli tvorcovia pri natáčaní čeliť, je fakt, že režisér Adam Green má panický strach z výšok. (beso74)
  • Film byl natáčen bez použití CGI efektů či klíčovacího plátna a herci tak značnou část natáčení skutečně ztrávili na lanovce. (Hal_Moore)
  • Predstavitelia hlavných postáv, Shawn Ashmore a Kevin Zegers, sú blízkymi priateľmi aj v reálnom živote. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama