Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (514)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Při Frozen jsem téměř přimrzl u obrazovky a toho si cením prostě nejvíc, survival jak má být. Možná pár logických kiksů, ale v takové situaci jsem nikdy nebyl a jen vím, že v kritických chvílích člověk spíš dělá kraviny než když sedí doma v křesle a radí těm ve filmu:) SPOILER: Ten pokec se zlomenýma nohama JE reálný..právě ledovým klidem se mozek brání takto rozsáhlým traumatům. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nečekaně sugestivní a nervydrásající. Pamatuji si na scény z Blair Witch, při kterých jsem se třásl jako osika, zíral s otevřenou pusou a mrazilo mě po zádech. Vzpomínám si na Válku světů, kdy jsem Rayově rodině držel v těch nejvypjatějších scénách palce tak silně, až mi zbělaly ruce. A nesmím zapomenout na cliffhangery z Dextera, při kterých se skřípot zubů nese ztichlým pokojem a po tváři stéká osamocená slza. Tak tohle všechno Frozen má. Je to hutné drama, nezapomenutelný thriller a hlavně film, při jehož sledování jsem si opět připoměl, jak je to úžasně neopakovatelný pocit, vžít se do těch lidí a trpět s nimi. ()

Reklama

Okara 

všechny recenze uživatele

Jak už můžete z popisu vyčíst, tak stagnující děj bude hlavním mínusem toho filmu. Některým to vyhovuje, mě bohužel/naštěstí příliš ne-e. Alespoň se na té lanovce zasekli logickou příčinou. Zkrátka oddechový béčkový napínák. 50% SPOILER! Také se mi příliš nelíbili některé nelogičnosti, například po pádu z x metrů a dvou otevřených zlomeninách udělá "Au." a dál se s nimi normálně vykecává. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Komentár obsahuje spoilery. Slušne začínajúci dramatický thriller s jemným závanom hororovej atmosféry približne v polovici stopáže začne padať na hubu kvôli nedostatku kreatívnych nápadov. Scenár bohužiaľ po určitom čase zlyháva a miesto postupne budovaného napätia a strachu na nás tvorcovia vybafnú so strašiakom v podobe geniálne zmýšľajúcich vlkov, ktorí sa však správajú proti svojej zvieracej prirodzenosti (určite by nechodili do blízkosti lyžovacieho strediska, kde sa z bežných okolností nachádza niekoľko tisícok ľudí...rozhodne by nečakali kým im z neba padne korisť a podobne) a sú len nástrojom režiséra k odstráneniu postáv. Škoda. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Hodně solidní postavy a působivé východisko. Dobře nakombinované změny perspektivy. Moc pěkná scéna, kdy postavy odvrací zrak od brutální scény pod nimi a kamera snímá jen jejich tváře, přičemž jediným vodítkem toho, co se děje dole, je odporný zvuk. Někdo tady přemýšlel. Ke konci trochu moc natahované, ale v tomhle ranku dobře postavená a natočená komorní věc. Jo... ale tu páru od pusy jim mohli dodělat aspoň digitálně. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Hlavní trojice je pojmenována po nejbližších přátelích režiséra Adama Greena. (Hal_Moore)
  • Predstavitelia hlavných postáv, Shawn Ashmore a Kevin Zegers, sú blízkymi priateľmi aj v reálnom živote. (MikaelSVK)
  • Jedným z mnohých problémov, ktorým museli tvorcovia pri natáčaní čeliť, je fakt, že režisér Adam Green má panický strach z výšok. (beso74)

Reklama

Reklama