Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (514)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Můj komentář může obsahovat spoiler. Takže jak bych se vyjádřil. Film se mi dost líbil ale to co jsem dostal na konci z toho se mi chtělo blinkat. Přijde mi jako kdyby si bůh říkal " No já počkám až ti dva kreténi zhebnou abych zachránil tu pizdu". Fakt konec mě tak strašně nasral že bych plakal. Kdyby tu ženskou hrál někdo jinej nebo by ta její postava nebyla tak otravná možná bych si film užil víc. Takhle mě každá její replika štvala. Ale ne na konci se prostě musí ukázat že je nejsilnější. Každopádně ke zbytku nemám moc výčitek. Adrenalinový thriller kterej mě nenechal vydechnout. Herci kromě tý ženský hrály dobře a nevadily mi. A Kane Hodder jako bonus potěšil. Film nenudil neustále se něco dělo a celé to uběhlo jako voda. Atmosféra byla parádní a vlci sympatičtí. Výborný film kterej nenechá vydechnout. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Nemám slov na tento snímek... Nejde popsat slovy, co se může v životě stát. Hrůza, děs, smůla, tragédie... Ano film je možná kvalitou mírně nadprůměrný, ale kdžy se člověk do toho dostane (jako já a určitě nejsem sám) a uvědomí si, že by se to mohlo stát jemu a sedět tam místo jednoho z oněch hrajících, brrr, raději nedomýšlet. A při sledování tohoto filmu jsem tam skoro jak by byl... Tento film mě emocionálně opravdu dostal, působil na mě smutně, místy jsem i brečel. A vůbec se za to nestydím, protože když se do filmu "zažerete" jako já a jste v kůži jednoho z těch tří herců, tak je to k pláči a dech beroucí... Celkově super film, nemůžu si stěžovat, byl jsem přilepený na pohovce a to doslova... Snad se nebudu bát usednout, zas jak budu v zimě lyžovat, na lanovku..:-)) 90% ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Tlustý, úplatný a nezodpovědný vepř obsluhující lanovku, versus vlci, vyjící hlady tak strašně, jako by jim nepozorný rekvizitář přibouchnul ocasy do mrazáku. Strašidelné i poučné. Aneb kolik kilo docela sympatického lidského masa sežere za hodinu průměrně vzrostlý vlk? Kolik hodin udrží moč průměrně vzrostlý týnejdžr? A kolik průměrně stydlivá holka? Za jak dlouho vám přimrzne holá ruka k ocelové trubce, případně držka k tyči? Dá se na trojsedačce vypnuté lanovky vyspat do růžova? A jak hluboko do růžového masa vaší omrzlé tváře se můžete prodrbat, drbete-li se fest? Závěrem dejme slovo vysmáté Parker O´Neil : Pokud přežiju, uklidím doma svou chcíplou kočku a pak navštívím plastického chirurga. Né kvůli svým kozám, volové! Kvůli ksichtu. Taky už nechci být zvěrolékařkou. Stanu se hajnou! Podám si přihlášku na lesnické učiliště. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ten film bohužel nedbá o detaily, díky nimž by opravdu vyvolal dojem, že těm lidem je až taková zima (nikdo nemá potřebu dopnout si bundu, holka ztratí rukavici, ale její ruka nepřijde o pohyblivost ani si ji nestrčí do rukávu, nikdo nepřijde o hlas). A opravdu nevím, o čem by měl takhle minimalistický film být, když ne o detailech. Na pár místech je nechtěně směšný, to když se chlápek nemůže ani o kus posunout kvůli umělým nohám. Každopádně nedotažený koncept. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Hodně solidní postavy a působivé východisko. Dobře nakombinované změny perspektivy. Moc pěkná scéna, kdy postavy odvrací zrak od brutální scény pod nimi a kamera snímá jen jejich tváře, přičemž jediným vodítkem toho, co se děje dole, je odporný zvuk. Někdo tady přemýšlel. Ke konci trochu moc natahované, ale v tomhle ranku dobře postavená a natočená komorní věc. Jo... ale tu páru od pusy jim mohli dodělat aspoň digitálně. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Sněhová bouře o první noci byla dostatečně silná na to, aby plně zasněžila lyžařské vybavení, které postavy shodily pod lanovku, i mrtvé tělo. V záběrech na celou horu je však patrné, že i v noci jsou stále viditelné vyježděné trasy lyžařů z odpoledne. (hansel97)
  • Sedačka visela během natáčení 15 metrů vysoko a herci na ni strávili většinu natáčení. (SHI-SHA)
  • Predstavitelia hlavných postáv, Shawn Ashmore a Kevin Zegers, sú blízkymi priateľmi aj v reálnom živote. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno