Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (514)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tož ušlo to. Hlavní hrdinka byla pěkná, alespoň tedy do doby než ji začala přimrzat prdel, ksicht a ruka. Další dva kolíci, kteří s ní sdíleli společný prostor lanovky byli rovněž sympaťáci. Ale nejvíc nejroztomilejší byla tamější smečka vlků. Člověk by řekl, že snad měsíc nežrali nic většího, než nějakou veverku nebo sýčka, co si ulovili. Budeme dnes milosrdní a děj předcházející lanové stávce nazveme pouze nepravděpodobným. Chování postav rovnou debilním. Kdyby byli ve škole dávali o trošičku větší pozor, tak by byli provedli nějakou chytřejší věc než seskok z lanovky v lyžařských botech, které nejsou z nejméně hmotných. Přibližně podobně těžké jsou i v případě, kdyby vás náhodou napadlo přelézat po laně lanovky do sousední sedačky. Thriller jsem tedy neviděl, zato drama docela solidní. Konec ve stylu ,,nejslabší přežívá" pobavil. Protože však venku zatím nesněží, tak dávám 3*. Velmi slabé 3*. A pokud sněžit začně, tak půjdu s hodnocením klidně i ke 2*. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom k možnostiam hereckým, technickým a rozpočtovým nadpriemerná survival dráma. Nenudila ma síce ani na minútku, ale vedel som, že každým dialógom sa film dopredu neposunie, a to bola jediné možné vykúpenie do vyšších sfér kvality. A navyše mám o dôvod viac neučiť sa lyžovať, či boardovať. 70%. ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Dost slabé, co se týče logiky -- a to nejen přitroublých amerických mládežníků, ale i scénáristů. Kdekdo s gramem mozku by musel ze všeho nejdřív přemýšlet, jak se seskakuje z výšky, aby se nepřizabil, ale to by nám pak chyběla zápletka, že. Nejvíc ale nevěřím, že na frekventované sjezdovce pobíhá smečka pořádně vyhladovělých vlků -- ti by především útočili na odpadky z kuchyně tamních chat. Jinak to bylo místy dost mrazivé a pořádně nepříjemné (což je zrovna u tohoto filmu myšleno jako plus). ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Komentár obsahuje spoilery. Slušne začínajúci dramatický thriller s jemným závanom hororovej atmosféry približne v polovici stopáže začne padať na hubu kvôli nedostatku kreatívnych nápadov. Scenár bohužiaľ po určitom čase zlyháva a miesto postupne budovaného napätia a strachu na nás tvorcovia vybafnú so strašiakom v podobe geniálne zmýšľajúcich vlkov, ktorí sa však správajú proti svojej zvieracej prirodzenosti (určite by nechodili do blízkosti lyžovacieho strediska, kde sa z bežných okolností nachádza niekoľko tisícok ľudí...rozhodne by nečakali kým im z neba padne korisť a podobne) a sú len nástrojom režiséra k odstráneniu postáv. Škoda. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Jaká smrt je podle tebe nejhorší? Nechat se sežrat žralokem..... myslím ..... Jsou tři a jsou v průseru. Jeli si takhle lanovkou a ti kdož dole točí klikou se na ně vybodli. Noc. Tma. Zima. A taky....(na to přijdete sami). Nervy drásající souboj o život, jaký by mohl podstoupit každý lyžař (o sáňkařích nejsem úplně přesvědčen). Lomcuje se mnou hnus jejich beznaděje a normálně jim fandím, povzbuzuji! A jelikož kolem sebe ona trojice nešíří zrovna pozitivní náladu, je se na co koukat. Zároveň si však myslím, že každej malej skautík u nás by jejich situaci zvládl lépe. Komorní horůrek, kterej nenudí, i když si (pozor spoiler!) dva lidi jen tak povídají a kterej by mohli shlédnout i nelyžaři. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Zjistím, proč R.John navrhuje pro lyžaře povinné kurzy přežití. 2.) Partner chce jet na víkend lyžovat a já ho chci udržet doma pod pantoflem. 3.) Nevím, jak vypadají omrzliny. 4.) Zajímá mě, kde najdu torzo třeba.... Dana Walkera. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *** ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Predstavitelia hlavných postáv, Shawn Ashmore a Kevin Zegers, sú blízkymi priateľmi aj v reálnom živote. (MikaelSVK)
  • Hlas, jenž vysílačkou oznámí projetí poslední sedačky, patří Deemu Sniderovi, zpěváku kapely Twisted Sister. Jeho syn se na filmu podílel coby asistent režie a můžeme ho vidět ve scéně z kavárny, má na sobě tričko otcovy kapely. (SHI-SHA)
  • Sněhová bouře o první noci byla dostatečně silná na to, aby plně zasněžila lyžařské vybavení, které postavy shodily pod lanovku, i mrtvé tělo. V záběrech na celou horu je však patrné, že i v noci jsou stále viditelné vyježděné trasy lyžařů z odpoledne. (hansel97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno