Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (514)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem chtěl nasolit jenom tři, protože co si budeme povídat, Frozen není nic originálního a film v mnoha místech hodně vázne. Má sice slušnou psychologii a několik hodně vyhrocených situací, ale i přes krátkou stopáž stihne chvilkami nudit. Přesto ve mně po dokoukání zanechal docela hluboké mrazivé (dvojsmysl nebyl zamýšlen, přesto se hodí) pocity. Hlavní trojice je sympatická, jak nemusím Kevina Zegerse, tak tady se předvedl hodně dobře, chlapík, co jsem ho celou dobu měl za hobita (ne za Marka Slováka, podotýkám) taky, a se slečnou Emmou Bell snad musí sympatizovat každý. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Už dlhšiu dobu som to mal stiahnuté, ale dnes som sa konečne odhodlal si to pustiť. Ono, mňa tam dosť srala tá veselá rock mjúzik, ktorú počúvajú dvanásťroční tínejdžríci + k tomu všetkému ešte ksichty hlavných bohatierov a aby to nebolo všetko, mal som verziu so španielskym dabingom, takže som to po prvých troch minútach vypínal. Avšak aké milé bolo moje prekvapenie , kedˇ uviazli a s prichádzajúcou kosou zmizla i tá stupídna muzika, ktorú vzápätí nahradila hrozivá a ešte zlovestnejšia atmosféra a ja by som ani na sekundu nebol pred polhodinou pomyslel, že miesto mandlí v krku budem mať uviaznuté gule, ktoré sa mi tam od napätia stiahli! Doporučujem si to pozrieť v teplúčku svojho domova a na Vianoce, kedy snehu nikdy nie je dosť! P. S. No čo jej ten blbec stále pripomínal tie omrzliny ?!! ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo zklamání na velké čáře. Celé to na mě působilo naprosto nevěrohodně. Spoiler : Jak už se tady píše, tak byl velký mráz a oni měli rozepnuté bundy u krku a dokonce si nedali někteří ani kapuci na hlavu. To bych ještě brala, protože by divák ani nevěděl, kdo vlastně mluví, kromě ženské představitelky podle hlasu. Ale když už bych měla strach z umrznutí na lanovce, tak bych zvolila nadějnější variantu. Sundat si bundy a kalhoty, svázat je a udělat si nouzové lano, možná by měli větší šanci, protože jak bylo vidět, k silnici to tak daleko nemohlo být, když se tam těžce zraněná slečna doplazila - ten pád lanovky zrovna na nohy, to už byla poslední kapka mého zklamání. Jo a když jsem venku ve velkém mrazu bez rukavic, tak v obchodě nejsem pomalu schopná vyndat drobný z peněženky. O vlcích už ani nemluvě. Konec spoileru. Ale jinak sedačkové ani jiné lanovky mě nikdy moc nelákaly a po tomhle filmu to tak asi zůstane napořád. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Som šokovaný ako určite za minimum peňazí a s tak málo hercami je možné natočiť niečo tak dobré a napínavé. Skľučujúca a tiesniaca atmosféra sa ťahá skoro celým filmom, naozaj veľmi dobrý kúsok. Začiatok bol možno trocha vlažný a celkovo zbytočne dlhý ale potom sa to našťastie rozbehlo. Možno keby nebol úvod tak zbytočne rozťahaný a keby vo filme vystupovalo viac hercov (určite by tým prišlo i viac akcie) tak by som dal plný počet hviezd. I tak tento film odporúčam každému, kto obľubuje napätie a survival filmy. V týchto smeroch určite patrí Frozen k špičke. 85/100 ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Tlustý, úplatný a nezodpovědný vepř obsluhující lanovku, versus vlci, vyjící hlady tak strašně, jako by jim nepozorný rekvizitář přibouchnul ocasy do mrazáku. Strašidelné i poučné. Aneb kolik kilo docela sympatického lidského masa sežere za hodinu průměrně vzrostlý vlk? Kolik hodin udrží moč průměrně vzrostlý týnejdžr? A kolik průměrně stydlivá holka? Za jak dlouho vám přimrzne holá ruka k ocelové trubce, případně držka k tyči? Dá se na trojsedačce vypnuté lanovky vyspat do růžova? A jak hluboko do růžového masa vaší omrzlé tváře se můžete prodrbat, drbete-li se fest? Závěrem dejme slovo vysmáté Parker O´Neil : Pokud přežiju, uklidím doma svou chcíplou kočku a pak navštívím plastického chirurga. Né kvůli svým kozám, volové! Kvůli ksichtu. Taky už nechci být zvěrolékařkou. Stanu se hajnou! Podám si přihlášku na lesnické učiliště. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Film sa natáčal v lyžiarskom stredisku Snowbasin, ktoré leží 35 km severne od Salt Lake City v štáte Utah. Príbeh sa však odohráva vo fiktívnej horskej oblasti v Novom Anglicku na východe USA, ktorú tvorcovia nazvali "Mount Holliston". Holliston je v skutočnosti mestečkom v štáte Massachusetts, kde režisér Adam Green vyrástol. Žiadne hory a lyžiarske svahy sa tam nenachádzajú. (MikaelSVK)
  • Film byl natáčen bez použití CGI efektů či klíčovacího plátna a herci tak značnou část natáčení skutečně ztrávili na lanovce. (Hal_Moore)
  • Kevin Zegers natočil scénu se smečkou vlků bez dubléra. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama