Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (514)

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

(Spoilers Included) Na Frozen mi toho vadí hodně. 1. Byť je námět originální, tak samotný koncept vedení děje je otřesně předvídatelný. Prvních dvacet minut musí nutně začínat zdlouhavou post-pubertální kecačkou, pak přijde na řadu krize, pak se opět mele o ničem, zase průser a takto se to opakuje až do konce. 2. Jednání postav odporuje logice. Lépe řečeno, je napsáno tak, aby se mohly vysvětlit všechny ty naturalistické scény. Frajer zkrátka musí skočit ze sedačky, i když jasně přijde minimálně o nohy, protože jinak by tam režisér nemohl nacpat scénu, kde nebohého snowboarďáka rozcupuje smečka vlků. Když po půl hodině jeho kámoš doleze na stožár, tak raději místo odpočinku (hergot, vždyť má dlaně odřený do masa a právě přeručkoval dobrých pětadvacet metrů) rovnou vleze do chřtánu nenažraným chlupáčům. O tom, že si raději vezme snowboard místo lyží (na kterých to umí a bude znatelně rychlejší) ani nemluvě. Vrcholem je pak moment, kdy se hlavní hrdinka vzbudí s rukou přimrzlou k madlu. V zámoří asi necítí chlad, protože jinak by v takové poloze nedokázal usnout (celou dobu mrznou až na kost). 3. Začíná mě to štvát, jak vždycky musí přežít z trojice žena-muž-muž zrovna ona. Ve Wolf Creek se to ještě dalo, ale tady je to jak rána do ciferníku. Oba dva chlapi se celou dobu snaží najít cestu, jak zachránit té fňukně v růžovém život, zatímco ona pak jenom vyšpulí zadek a skončí v bezpečí nemocnice jen se zlomeným kotníkem a pár škrábanci. Celkově tak na Frozen nenalézám, vyjma námětu a hudby, absolutně nic nápaditého nebo úžasného. Nic, jenž by mne donutilo ohodnotit to více jak dvěma z milosti. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vystoupim z auta, nasadim lyžáky, jdu si koupit vstupenku na noční lyžování. Nechápu, proč je tu tak málo lidí. Vlastně jsem tu uplně sám. Zapřemýšlím a napadne mě, že ostatní ještě dorazí. Nedorazí, jenže to já pochopím až ve chvíli, co nasednu na lanovku, vyjedu nahoru a světla zhasnou. V tu chvíli se zapotim, poseru a prožiju nejhorší sjezd jezdovky života. Tedy v případě, pokud to po zmrzlé sjezdovce nenarazim do nějakého stromu a nezabiju se. Nebo, že bych to přežil a dostal se až do nejtemnějšího lesa na světě, kde by na mě čekal nějakej medvěd? Bůhví, každopádně ta představa je odporná a nikdy bych jí nechtěl být součástí. Herci v tomhle filmu bohužel byli. Jak to dopadlo, co myslíte? ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tož ušlo to. Hlavní hrdinka byla pěkná, alespoň tedy do doby než ji začala přimrzat prdel, ksicht a ruka. Další dva kolíci, kteří s ní sdíleli společný prostor lanovky byli rovněž sympaťáci. Ale nejvíc nejroztomilejší byla tamější smečka vlků. Člověk by řekl, že snad měsíc nežrali nic většího, než nějakou veverku nebo sýčka, co si ulovili. Budeme dnes milosrdní a děj předcházející lanové stávce nazveme pouze nepravděpodobným. Chování postav rovnou debilním. Kdyby byli ve škole dávali o trošičku větší pozor, tak by byli provedli nějakou chytřejší věc než seskok z lanovky v lyžařských botech, které nejsou z nejméně hmotných. Přibližně podobně těžké jsou i v případě, kdyby vás náhodou napadlo přelézat po laně lanovky do sousední sedačky. Thriller jsem tedy neviděl, zato drama docela solidní. Konec ve stylu ,,nejslabší přežívá" pobavil. Protože však venku zatím nesněží, tak dávám 3*. Velmi slabé 3*. A pokud sněžit začně, tak půjdu s hodnocením klidně i ke 2*. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bacha asi sem napíšu nějaký spoilery. Jako ze začátku mě to bavilo a hrdinové jsou sympatičtí. Celej ten nápad s uvíznutím na lanovce je super a představa, že by se to mohlo stát i vám je pěkně znepokojující. Jenže pro mě atmosféra skončila, jakmile ten kluk seskočil. Měl otevřenou zlomeninu obou nohou a udělal jau a pak tam jen seděl a normálně se s nima bavil, jako by se nechumelilo. :) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Bolo to veľmi dobré, čiže na plný počet 5 hviezd mi to s prižmúreným okom postačuje, ale aj tak to nebolo úplne dokonalé, ako som čakal. Námet skvelý, atmosféru to malo tiež, bolo to napínavé, skvelé nočné zábery, pekné prostredie a pekní vlci. Jediným problémom je, že všetko, čo sa odohralo v nejakých 85 minútach filmu, by som dokázal bez problémov povedať v 5 vetách. Preto sa mi to zdalo miestami dosť rozťahané. Navyše som sa nedočkal žiadneho prekvapenia v závere, skončilo to presne tak, ako som čakal. Možno by to bolo ešte lepšie a oveľa akčnejšie, keby na tých lanovkách uviazlo viac ľudí ako len traja. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Príbeh sa odohráva vo fiktívnom pohorí Mount Holliston v Novom Anglicku. Holliston je názov mestečka, kde vyrastal režisér Adam Green. Nie sú tam však žiadne hory, kde by sa dalo lyžovať. (beso74)
  • Sněhová bouře o první noci byla dostatečně silná na to, aby plně zasněžila lyžařské vybavení, které postavy shodily pod lanovku, i mrtvé tělo. V záběrech na celou horu je však patrné, že i v noci jsou stále viditelné vyježděné trasy lyžařů z odpoledne. (hansel97)
  • Hlavní trojice je pojmenována po nejbližších přátelích režiséra Adama Greena. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama