Reklama

Reklama

VOD (1)

Ink je neobvykle natočený fantasy film, v jehož světě naše sny vytváří dvě strany, Vypravěči tvoří ty dobré a Inkubové ty zlé. Sledujeme propojený osud Inka, tuláka mezi světy, který se chce stát Inkubem pomocí únosu duše malé holčičky, a osud Johna, jejího otce, který je ztracený ve světě skutečném. Celý děj na pozadí klasického souboje nespecifikovaného dobra se zlem je pojat velice psychedelickým způsobem a krom samotného děje a rozuzlení představuje jedinečný zážitek především svou formou. (Sysel_CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (184)

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Jamin Winans měl zůstat u krátkých - střihově a hudebně propracovaných filmů. Svůj talent (prozatím) nedokáže rozvinout do celovečerního filmu a tak má jeho další dílo Ink nekolik hluchých míst. Přesto tomu dávám tři hvězdičky, i když jsem po většinu času chtěl dát dvě (nechte si to také rozležet v hlavě, než se začnete vrhat na hodnocení). Ink je zajímavá koláž veškerých filmových vymožeností, se kterými se můžete setkat. Digitální zrno největšího kalibru, rapidmontáž a hudební klipy. S tím se nejčastěji setkáte, protože to jde Jaminovi nejlíp. Vrchol režisérského talentu můžete vidět v šedesáté minutě filmu. Kde vidíte přesný "Butterfly effect", který mě pak udržel po celou dobu filmu. Až do konce. To mě na tom mrzí, že jsem musel čekat tak dlouho. Ale Vám možná čas s tímto filmem uteče rychleji... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vadilo mi a to celú dobu, že tento výborný a v podstate jednoduchý scenár, nedostal náležitú vizuálnu opateru. Ten DVD look ma štval už od prvej minúty, ale je senzačné, čo sa vlastne odohráva. Emocionálny a akčný, s tým že režisér nevie podať ani jedno a ani druhé. Z tých scén sa viditeľne derie veľkoleposť, ale vyzerá to tak ako keby ste sa vytláčali membránou a vašu hlavu by bolo vidno iba ako obrysy. Herecké výkony sú na pol ceste. Neodsudzujem, tu sa mohol zrodiť kult a masový úspech. Mám pocit, že sme prišli zrejme o jeden z veľkých trhákov kinematografie, ak by boli šušky a väčšia profesionalita. Tak tu je len veľkolepá snaha o vyššie zmienené. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

No nebylo to špatné to vůbec..ale jak se může celý film s takovým nábojem lopotit s tím vztahem - dcera a otec? Sny jsem si představovala více propracované, ale nestalo se - bohužel. Líbila se mi ovšem ta alternativní realita v podobě těch neviditelných bytostí co bojují za duše "nevinných" pozemšťanů. Moc mě bavila herečka Jessica Duffy, která je nejen nadaná, ale také hezká na pohled, bohužel ale nehraje v moc filmech. Zajímavě udělané akční scény, ale působilo to dohromady celkem zmateně a ještě jakoby nedokončeně. Nejvíce se mi asi líbilo jak hledač počítal do 4 a celý svět kolem něj šel najednou podle stejného rytmu... ()

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Po skončení tituliek som ostala v nemom úžase. Wow! Neviem či vyzdvihnúť skôr vizuálnu stránku filmu, alebo tú dejovú, pretože obe sa ma dotkli rovnako silno. K tomu všetkému krásna hudba, výborní herci a môžem s kľudním svedomím povedať, že INK je jeden z najkrajších a hlavne najoriginálnejších filmov aké som doposiaľ videla. Absolútne nechápem tie nízke hodnotenia. Pre mňa jednoznačne 5*. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Tieto ' matrixové ' sračky v b- čkovom prevedení, so ' špatnými ' hercami, kostýmami k pogrcaniu a dialogmi k nasraniu, ma nebaví pozerať. No i napriek tomu nedávam ' odpad! ' , pretože myšlienka s ' tepom sveta' ,bojové sekvencie a muzika sa mi skutočne páčili. Vôbec, nápad celého filmu bol dobrý, no prevedenia už nie. Za málo peňazí, veľa muziky! A pozor na ten idiotský latexový vrzgot, ktorý tam neustále počuť, a ktorý mi tak nesmierne pil krv! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Rozpočet filmu byl pouhých 250 tisíc amerických dolarů.
    (Martrix)
  • O distribuci filmu neprojevilo zájem žádné větší studio. Proto byla společnost Double Edge Films donucena sama se postarat o nasazení filmu do nezávislých kin, na DVD a o online distribuci. Na internetu se stal Ink hitem a během týdnu si ho stáhlo několik set tisíc uživatelů, což vyústilo v obrovský zájem o film nejen na internetu, ale také zvýšilo jeho prodej na DVD a Blu-ray. (s.e.p.p)

Reklama

Reklama