Reklama

Reklama

Malé městečko je otřeseno sebevraždou mladého páru. Další sebevraždy rychle následují a všichni obyvatelé jsou brzy vystrašení a nevědí si rady. Studentka Lindsay a její přítel Aidan ale objeví něco zlého, co spojuje všechny oběti. Lindsay si postupně uvědomuje, že další na řadě je právě ona a její jedinou nadějí je Aidan... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem cekal neco vic...tajne jsem doufal, ze prijde s necim novym...a ono prd. Misty to pripomina nezvratny osud, mixnuto spousty horroru o "tajne energii, co nuti lidi se sebevrazdit". Herecke vykony podprumerne (az na Thomase Dekkera, jeho emo pozy a tajemnost obcas nahanely husi kuzi), casto zmatena kamera (dokazal bych si predstavit mnohem delsi zabery, klasicke napinaky) a tak vsechno zachranuje hudba. Ta je vyborna, misty prolozena klasikou v podobe Chopina nebo Pucciniho (tato scena je naprosto skvela). Otazkou zustava, zda lze v dnesni dobe prijit s necim novym s mizernym rozpoctem a studentskou nadsenosti...nezbyva nam, nez doufat...From within z prumeru nevybocuje. Nicmene, pustte si to v 11 vecer, zachumlejte se do periny a trochu ohulte zvuk :o) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď som to videl prvýkrát, jednalo sa ešte o novinku a pamätám si, že vtedy na mna urobil dojem, lebo som ho dlhé roky hľadal. Teraz to už taká bomba nebola a to hlavne kvoli tomu, že už v tejto dobe vidím v tomto filme, že sa nechal inspirovať či Samarou alebo nezvratným osudom. Tých inspirácii je určite viacej a toho svojho osobitého má naozaj len málo. Keď mŕtvych pribúda, tak aj napätie silnie a na tom mole a celkový nie happy end má utvrdil v tom, že keby film od začiatku sa netváril dojmom lacného hororu, tak by to bola celkom solídna jazda. A k tomu dojmu prispeli hlavne zle hrajúci herci, keby to bolo profesionálnejšie aj na filme by to bolo vidieť. Slabé 3*. ()

Reklama

Deftie 

všechny recenze uživatele

Antikresťanský horor, pri ktorom sa nemôžete báť ani chvíľočku. Mladá hrdinka nesympatická, dej miestami nelogický a prekombinovaný a nejasný koniec príbehu niekde v diaľke. Ale na druhej strane námet sa mi páčil, aj keď tu viacerí hovoria, že neoriginálny, ale čo už, ja až tak veľa filmov na tému prekliatí nepoznám. Síce koniec filmu bol už od druhej polovice viacmenej predvídateľný, ale aj tak potešil. Toľko klady a zápory, určite nič podpriemerné, ale ani nadpriemerné. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale jsem šíleně alergická na dementní křesťany a tenhle film se jimi jen hemží. A maj každejch pět minut připosraný křesťanský kecy o Bohu, který nejdou poslouchat. Vím, že je to strašně neobjektivní, ale mně to prostě strašně vadí. K filmu samotnému mohu říci toliko, že je to jen další neoriginální koncentrát z toho, co tu bylo už stokrát a často v mnohem lepším provedení. Ano, dalo se na to koukat, ačkoliv hlavní hrdinka je strašně napřesdržku a nevydržela bych s ní v jedný místnosti ani pět minut, ale to je tak vše kladného, co o tom jde říct. ()

dewil21 

všechny recenze uživatele

Film o pokřiveném světě jednoho kněze, jeho fanatického synka a stádu oveček - lépe řečeno ovcí. Zbytek znáte, touha po pomstě, kletba, kniha "psaná krví", teenka, co se snaží všechny (a sebe) zachránit a bratr viníka, co jí v tom nakonec nenechá. Potěšil mě konec a vcelku i neoriginální provedení sebe/vražd. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama