Reklama

Reklama

Malé městečko je otřeseno sebevraždou mladého páru. Další sebevraždy rychle následují a všichni obyvatelé jsou brzy vystrašení a nevědí si rady. Studentka Lindsay a její přítel Aidan ale objeví něco zlého, co spojuje všechny oběti. Lindsay si postupně uvědomuje, že další na řadě je právě ona a její jedinou nadějí je Aidan... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když se na vás nalepí duch, není snadné se ho zbavit. A pokud jste tím duchem vy, pak je to na mašli... To je celé. Sebevraždy přibývají, prokletí se předává, a jak se zdá, zlomit se ho zřejmě nepodaří. Zástupci církve, tedy hlavně pastorův syn a pošuk, co se pasuje na božího vojáka, v tom mají jasno. Vytrhat býlí, i kdyby za to měli sami skončit v pekle (což si samozřejmě nemyslí). Záporáci slizcí, Lindsay zajímavá a konec šťavnatý. Příjemná duchařina, kde nepadají hrnce z polic, nepoletují židle ani na vás tvůrci nebafají. 3,5* p.s. Julie se tedy rozhodně neotrávila...... ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem cekal neco vic...tajne jsem doufal, ze prijde s necim novym...a ono prd. Misty to pripomina nezvratny osud, mixnuto spousty horroru o "tajne energii, co nuti lidi se sebevrazdit". Herecke vykony podprumerne (az na Thomase Dekkera, jeho emo pozy a tajemnost obcas nahanely husi kuzi), casto zmatena kamera (dokazal bych si predstavit mnohem delsi zabery, klasicke napinaky) a tak vsechno zachranuje hudba. Ta je vyborna, misty prolozena klasikou v podobe Chopina nebo Pucciniho (tato scena je naprosto skvela). Otazkou zustava, zda lze v dnesni dobe prijit s necim novym s mizernym rozpoctem a studentskou nadsenosti...nezbyva nam, nez doufat...From within z prumeru nevybocuje. Nicmene, pustte si to v 11 vecer, zachumlejte se do periny a trochu ohulte zvuk :o) ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Nehľadiac na to, že po vzhliadnutí tohto hororíku, mám ešte väčšie prianie vidieť všetkých fanatických náboženských spermožráčov povesených, tak musím uznať, že koniec sa podaril. A dokonca, veľmi dobrú príchuť urobila prítomnosť Margo Harshman v roličke sesternici Sadie. Ci už svojou charizmou, alebo vtipnými hláškami, bez nej by to u mňa bolo za 2* . ()

predators 

všechny recenze uživatele

Celkem malá návštěvnost by mohla značit, že se bude jednat o nějakou srábotku mezi horory. Opak je pravdou a FW nabídne několik lekavých scén, neokoukané herce a docela zajímavou "cestovní" zápletku. Nechybí překvapivé rozuzlení. Holky ale mohly být odvážnější a bojovnější, zkrátka to měly nějak rychle za sebou. Pěkná lekavá podívaná... 63% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jasný průměr. From within neurazí ani nenadchne. V několika momentech zklame svoji plochostí, nudným scénářem, naopak v hororových momentech mile překvapí. Celkově jsem se ale spíš nudil a to by se nemělo stávat. Trochu mě i zklamalo, že film nejde vůbec do hloubky. Nevíme nic o kletbě, nic o postavách. Je to škoda, protože kamera, atmosféra i lekačky jsou skvělé. Celkově však musím dát jen 45%. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama