Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

inutihar odpad!

všechny recenze uživatele

Je to samozřejmě odpad, ale na druhou stranu pětihvězičková záležitost. Neuvěřitelně bizarní doklad toho, co všechno byly schopné televizní stanice v ČR vysílat dávno před vlnou superstar, reality show a TV věštců. Moderátorská kombinace sjetého Trávnička a totálně vygumované Sabiny (ale hezká byla, to zase jo) byla opravdu smrtící. Archivní videa na youtube spolehlivě rozproudí zábavu na jakékoliv akci. ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

V době nejzářivější slávy nováckých estrád tohle patřilo ještě mezi ty méně zhůvěřilé pořady, přesto to stačí na max. 1 (slovy JEDNU) hvězdičku. Nova je prostě televizní žumpa od nepaměti a když už se jí něco fakt povede (třeba Okresní přebor), je to spíše výjimka, potvrzující pravidlo o nekonečné hromadě televizního hnoje, který na diváky tatíček Železný i jeho následovníci usilovně kydali a kydají. ()

ClimbVibe

všechny recenze uživatele

Trochu masochismus. Od soutěžících (naruby obrácených 5 minut slávy), od poroty (která musí předstírat, že jí to baví) a hlavně ode mě. DOREMI jsem totiž objevil až po letech - na youtube. A nesnáším se za to jak mi nestačí jedno video a musím si pak najít ještě další dvě. A tímto bych chtěl poděkovat ČáryMáryFuckovi, který se stará o to abychom na tyhle skvosty TV Nova nezapomněli. Jo a pozdravuju Vlčáky u Vlka a Apače! Synamatku hlavně! ()

Cooller odpad!

všechny recenze uživatele

citově zaujaté, nevkusné, neprofesionální, nudné... takhle a více slovy bych to mohl popsat a každý by bez napovědy pochopil že se jedná právě o DO-RE-MI.... ale sabinka tyhle roky byla "prcatelna" což jak je u mě znamo bych ji měl dat asi 5* co?... ne žertuju tady udělam vyjimku... odpad a sakra že velkej ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama