Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Svého času jsme na to čuměli celá rodina. No a vlastně mi to ani moc nevadilo. Zrovna nastala doba puberty a Sabina Laurinová byla prostě pořádný kus pěkné mladé ženské – takže většina na to stejně čuměla hlavně kvůli ní. Občas se i v této soutěži objevili zajímaví (dobří) zpěváci – zpěvačky, ale většina účinkujících byli hotoví tragédi. Někteří měli velké sebevědomí, jiní byli blbí už od narození, no a pak tu byli recesisti. Pamatuju si, jak tam zpívala i jedna vedle z baráku a pak se jí smála celá ulice… ()

Zhigi 

všechny recenze uživatele

Je to sračka, ale díky Youtube a kanálu CaryMaryFuck mě nic nedokáže rozesmát víc, než zfetovanej Princ, poskakující porotci typu Dana Nekonečnýho nebo Slávka Boury a hlavně soutěžící typu Pergl, Kudrnáč, Pikaču, Tancující Kalhoty a jiný všemožný zdatný pardálové. Žádnej jinej pořad než DO-RE-MI mi tohle nedá, takže jasnejch 5 *. ()

Reklama

shantim 

všechny recenze uživatele

Pořad sice hrozný, trapný a zbytečný. Ale jeden díl byl výjimečně dobrý, ten s kudrnáčem. IND (invalidní důchodce) Václav Pergl tam se svým kamarádem kudrnáčem (pan Krupka) zpívají. Samozřejmě, že zpívají příšerně. Kvůli tomu tam také byli. Ale jejich výstup je jedinečný. Jsou to hrdinové z Varnsdorfu. 40% hvězdiček dávám právě jen kvůli nim. ()

ClimbVibe

všechny recenze uživatele

Trochu masochismus. Od soutěžících (naruby obrácených 5 minut slávy), od poroty (která musí předstírat, že jí to baví) a hlavně ode mě. DOREMI jsem totiž objevil až po letech - na youtube. A nesnáším se za to jak mi nestačí jedno video a musím si pak najít ještě další dvě. A tímto bych chtěl poděkovat ČáryMáryFuckovi, který se stará o to abychom na tyhle skvosty TV Nova nezapomněli. Jo a pozdravuju Vlčáky u Vlka a Apače! Synamatku hlavně! ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Přitroublý rádoby bonviván Pavel Trávníček poněkud nezvládl přechod od mladistvého prince ke zralé dospělosti. I stalo se jednoho dne, že se chopil příležitosti moderátora a oblažil nás svým světáctvím a křečovitým vtipem v televizní pěvecké soutěži, která o pár let předběhla světový úspěch Superstar. Navíc se mu dostávalo duchapřítomné podpory princezny Sabinky. Problém byl v tom, že na rozdíl od Superstar zde nebyli včas odděleni finalisté od hvězdné pěchoty a porota byla ve svých soudech moc přející a sentimentální. Zkrátka najít vhodné synonymum pro výraz "Stálo to za hovno!" byl po 6 let existence pořadu neřešitelný úkol. Zůstává s podivem, že tento pořad měl ve své době pravidelně 1,5milionu diváků. Holt v časech, kdy měla Nova 50% sledovanost, mohla vysílat asi opravdu cokoli a lidi by na to stejně koukali. Jeden ze symbolů české televizní zábavy konce milénia. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama