Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

Mixerka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo vymyslel takovovou úchylnou šaškárnu a kdo ji povolil? :D Točit zoufalce, nechat je ječet do mikrofonu a usmívat se na všechny jako by všichni žili v zemi gumových medvídků a růžových slonů. Na závěr řekne porota ještě něco zoufalejšího, dá bod, aby neurazili a všichni se mohli usmívat dál. Tohle není vhodný pořad ani pro mentálně zaostalé! Přetvářky, sentimentalita a taky nějak nechápu, proč se s tím na programu TELKA ukazujou znovu po tolika letech. ()

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Once upon a time aneb v jazyce českém bylo nebylo, kdesi v minulosti, když jsem ještě neuměl řešit rovnice o dvou neznámých a celý svět viděl v růžových brejličkách, jsem tento „pořad" sledoval a celé mi to připadalo jako docela férová zábava, ale jak plyne čas a člověk s ním, říkám si, jak mohlo vůbec nějaké televizi, ať už komerční či veřejnoprávní, projít vysílání takového výplachu mozku? Mrkněte na toto, toto, toto a toto, ať pochopíte, co všechno je člověk schopný ze sebe vyblít, aby si užil svých pět vteřin slávy... Ale protože je to sledování lidské trapnosti, nestoudnosti a demence taková švanda, udělím Řád zlaté hvězdičky jedné! (autorovi CaryMaryFuck patří můj obrovský dík, že měl tu sílu to nahrát, a zaznamenat tak pro další generace jako odstrašující případ) ()

Reklama

Devilian 

všechny recenze uživatele

Díky reprízám a jednomu nejmenovanému kanálu na Youtube si můžu tenhle análně-mozkový výplach kdykoliv připomenout a hýkat nad jeho debilností smíchy. Původně jsem tomu dala Odpad! Jenže! Tohle je tak DOKONALÝ zdroj neuvěřitelně idiotské zábavy, nad kterým člověk kroutí hlavou, že nelze jinak, než dát čistých 5 hvězd. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Na to se doopravdy nešlo dívat. Ale zpěvák Ind a jeho nadržený kamarád nemají šanci na zapomenutí. Ti dva se museli vidět. Jinak, porota nudná, kulisy nahánějící deprsesi, duo moderátorů jako z pornofilmu a k tomu nekonečné zástupy zpěváků, kteří místo zpívání na záchodě, šli bavit diváky televize Novy. ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Pořad sice hrozný, trapný a zbytečný. Ale jeden díl byl výjimečně dobrý, ten s kudrnáčem. IND (invalidní důchodce) Václav Pergl tam se svým kamarádem kudrnáčem (pan Krupka) zpívají. Samozřejmě, že zpívají příšerně. Kvůli tomu tam také byli. Ale jejich výstup je jedinečný. Jsou to hrdinové z Varnsdorfu. 40% hvězdiček dávám právě jen kvůli nim. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama