Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tohle mi úplně změnilo život, teda vlastně za to může dnes už smazaný CaryMaryFuck, ale nebýt jeho sestřihů pěveckých antitalentů, sedmíček Slávka Boury, lidí bez soudnosti, princových vystoupení a Sabinky Laurinové, připadalo by mi, že mi v životě leccos chybí. Teoreticky ty 4* jdou pro mě známému, ale vlastně neznámému člověku, co už nejspíš je někde na Aštarově vesmírné flotile a sleduje šíření jeho odkazů světu dál. Ale i tak, je DO-RE-MI a další pecky z produkce Novy jsou klenoty, ne že ne. 4* ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Zbraň těžkého kalibru, která dokázala zprznit nespočet písniček. Ono když si lidé zpívají pro sebe v koupelně, tak to nikomu nevadí právě proto, že to nikdo jiný neslyší. Nápad byl dobrý, ale strašně často se tam dostávali lidé, kteří na to absolutně neměli. Sám zpívat neumím a vím to - proto bych se také nikdy nenechal takto mediálně ztrapnit. A dostávám se k tomu, proč dávám "jen" jednu hvězdu. Pořad založený na trapnosti či nevkusu u mě není pořad vhodný pro veřejné vysílání. Samozřejmě se tam objevili i skryté talenty, ale těch moc nebylo. - Komentář shodný s pořadem "Caruso Show", nevidím v nich téměř žádný rozdíl. ()

Reklama

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

DO-RE-MI je důkazem toho, že nespavost vás může zabít tak ultrarychle, že ani oknem nemrknete, Dexter je proti tomuto skvostnému pořadu ředitelem firmy Břídil a Pizdil.GmbH. Dýchavičný astmatik s pedofilním výrazem, společně se Sabrinou Lorénovou vás rozsápají a rozpásají na tři doby v e-dur, tedy pokud to dovolíte a díky štěnici v moudí se probudíte a zapnete u toho ďáblovu bednu, vyskytují se těsně nad ránem a straší připlazivší se opilce a masturbující noční vrátné. Nikdy nepochopím, jak Trávníkář dokáže dabovat, když není schopen dát bez nadechnutí a následném spolknutí megafónu byť tři slova v řadě. Ne-áácchhh-uvě-hýýýk-řitel-uuuuch-né. SL je už jen taková obyčejná pyčka na dortu z trapnosti, funění a exkrementů.. O bizarních hostech se snad ani nemá cenu zmiňovat, co...Matýsku Ruperte??? Takže to shrňme...DO-BŘE-MI tak. ()

Devilian 

všechny recenze uživatele

Díky reprízám a jednomu nejmenovanému kanálu na Youtube si můžu tenhle análně-mozkový výplach kdykoliv připomenout a hýkat nad jeho debilností smíchy. Původně jsem tomu dala Odpad! Jenže! Tohle je tak DOKONALÝ zdroj neuvěřitelně idiotské zábavy, nad kterým člověk kroutí hlavou, že nelze jinak, než dát čistých 5 hvězd. ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Sračkoidný výplod, ktorým nás tv nova bombardovala v rokoch 1998-2005 sa pohybuje hlboko pod hranicou dobrého vkusu . Zo sledovania imbecilov, ktorí sa nechutne pitvoria, šaškujú a krútia ako keby mali v bruchu hordu pásomníc je vám normálne na zvracanie a chytáte sa za hlavu pri pocite ako hlboko môžu ľudia klesnúť aby sa ukázali v TV. Pokusy o spev mimo rytmus, bez tóniny. Nič viac než len obyčajné hulákanie. Doporučujem pozrieť si videá od CaryMaryFucka na Youtube. Ale len na vlastné nebezpečie. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama