Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Přitroublý rádoby bonviván Pavel Trávníček poněkud nezvládl přechod od mladistvého prince ke zralé dospělosti. I stalo se jednoho dne, že se chopil příležitosti moderátora a oblažil nás svým světáctvím a křečovitým vtipem v televizní pěvecké soutěži, která o pár let předběhla světový úspěch Superstar. Navíc se mu dostávalo duchapřítomné podpory princezny Sabinky. Problém byl v tom, že na rozdíl od Superstar zde nebyli včas odděleni finalisté od hvězdné pěchoty a porota byla ve svých soudech moc přející a sentimentální. Zkrátka najít vhodné synonymum pro výraz "Stálo to za hovno!" byl po 6 let existence pořadu neřešitelný úkol. Zůstává s podivem, že tento pořad měl ve své době pravidelně 1,5milionu diváků. Holt v časech, kdy měla Nova 50% sledovanost, mohla vysílat asi opravdu cokoli a lidi by na to stejně koukali. Jeden ze symbolů české televizní zábavy konce milénia. ()

Aeres odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro je mi až studno tenhle "pořad" hodnotit... Prequel ke všem Superstar a X-Traktorům... navíc s odporným a slizkým Trávníčkem (kterého ze srdce nesnáším - nevšimli jste si, že ne), který krouží okolo duté Laurinové, jakoby ji chtěl ojet... -počkat... on to vlastně stejně udělal, a navíc sériově. Stejně tam nejzqujeleji zpíval Martínek Hranáč z Vyvolených, který téměř dokonale vystihnul během svých 4 minut slávy celkovou myšlenku této výplně mezi reklamami. ()

Reklama

acn odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlídka zrůdnosti, imbecility a naprosté zdegenerovanosti některých jedinců českého národa, uváděná pernamentně najebaným princem za zvuku jakýchsi epických monotónních tónů. Znásilnění některých velikánů ( Werich.. ) v přímém přenosu, podpořené potleskem vymazaných mozků. Chci poznat toho,kdo viděl všechny díly tohoto panoptika hrůzy. Předpokládám však,že toto by nezvádl ani Superman, natož obyčejný smrtelník. Zvláště vydatná jsou sóla prince a některé naprosto nepopsatelné výstupy, například teplouška Hranáče, milovník Míšánka Davida popíjejíc kolu ( sice mimo rytmus,ale hlavně že mám kolu ne? ) či další ze sekce "Kings of Okena and Chlast". ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

V době nejzářivější slávy nováckých estrád tohle patřilo ještě mezi ty méně zhůvěřilé pořady, přesto to stačí na max. 1 (slovy JEDNU) hvězdičku. Nova je prostě televizní žumpa od nepaměti a když už se jí něco fakt povede (třeba Okresní přebor), je to spíše výjimka, potvrzující pravidlo o nekonečné hromadě televizního hnoje, který na diváky tatíček Železný i jeho následovníci usilovně kydali a kydají. ()

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Že já zpívám fakt na hovno, ale to, co občas přišlo do televize... Je to šílená sračka, ale na youtube je možné sehnat dvě videa, která tenhle pořad zvedají do nebeských výšin. Jmenují se "Idiotskej pár bez soudnosti" a "Pergl a Kudrnáč". Kdo tohle neviděl, tak neví co je prdel a neví, co za hovada žije v téhle zemi. Prvních pět shlédnutí těchto scének jsem brečel smíchy. 5% (za tyhle trotly) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama