Reklama

Reklama

VOD (1)

Řetězová zpráva vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří všichni obdrží stejný dopis s varováním, že pokud ho nepošlou dál, zemřou. Zpočátku většina z nich varování ignoruje, dokud dva z nich – Johnny (Cohen) a Dante (Segan), kteří dopis nepřeposlali, zemřou hroznou smrtí. Inteligentní Jessie Campbell (Reed) začne mít podezření, že mezi jejich smrtí a řetězovým dopisem existuje spojitost, a záhy se rozpoutá souboj s časem, při kterém jsou studenti nuceni zjistit, jakým způsobem je vrah sleduje. Obracejí se s prosbou o pomoc na rodiče a policii, ale Jessiině teorii nikdo nevěří až do chvíle, než detektiv Jim Crenshaw (David) zjistí, že je sám štvancem zcela nového hororového zabijáka. Dokáží jeho běsnění zastavit, nebo je jedinou možností přežití přeposlání zlověstného dopisu? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (98)

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Jak zničit film?? Podívat se na verzi, kterou člověk nedopatřením nasleduje, bez jedné zásadní scény. Nechápu co to bylo...Vemte si: jeden z hlavních hrdinů (uboze napsaných i zahraných postav) se někde pohybuje, či mluví...napětí, přichází to, vrah aaaa...střih jako prase a další scéna. Absolutně zabitý...po třetí takové vraždě si člověk říká...co to je? vždyť film má docela dobrý námět a nevypadá to tak zle? Při předposlední a poslední, kde už člověk umírá nudou, si pomyslíte: nechtělo by se mrknout, zda není i nějaká NEVYSTŘIHANÁ? A Ejhle je!!! o 8 minut delší. Dodatečně dosledovány vraždy, ale už navždy zkaženo. Herci šli, konec bez konce, vraždy(když si je člověk stáhne) slušné. 45% a Záměrně 3* protože kdo ví, kolik z těch nízkých hodnocení tu bylo dík nudě, který byla způsobena ignorantským střihem. Pokud někdo stahuje, což by se určitě nemělo dělat!! tak ne 1:21 minutáž, ale 1:29! ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Zaprvy vubec nevim, jak to začalo, ani jak skončilo, děj prostě uplně bez rámce. Když pár bláznů nesnáší technologie, tak proč nezavraždi všechny lidi na světě, že někdo odešle sms přece neznamená nic, to dneska umí každej. Zadruhy co to bylo za pitominu, že ten vraždicí maniak měl zavázanou a zjizvenou hlavu - bože jak tohle souvisí s technologiema, sms a řetězovejma zprávama??? A dál takovy ty voloviny, jako že je na netu stránka, co tě vysleduje nebo, že maji přistup ke kemerce ve tvym notebooku a tou tě sledujou, to je spiš velká sci-fi, než aby to pusobilo aspoň trochu reálně. Za poslední visicí řetazy mě teda vůbec nepřipadají strašidelně, taky pořád prší (tenhle déšť dělá polovinu tohohle hororu) a toho kečupu, trochu mohli ten masakr udělat víc uvěřitelně. Je to velká bída, ale za tu snahu. ()

Reklama

Matros 

všechny recenze uživatele

Je mi záhadou, jak se tento film mohl objevit v široké distribuci našich kin. Jasně, mezi herci jde najít několik zajímavých jmen, ale průměrný český divák nezná pravděpodobně nikoho. Film působí, jako kdyby měl původně stopáž alespoň dvě hodiny, jenže pak přišel na scénu šílený střihač a vznikl z toho tento nesmysl. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Já se musím přiznat, že na to, jak je film dramaturgicky úplně mimo, jak celá zápletka je místama směšná, jak nudné postavy v něm hrají, jak málo vražd na slasher uvidíme, jak neschopnost vložit do scénáře o vraždění tak málo napětí (místama to i vypadá, že se nikdo o nic ani nesnažil) se mi docela líbil konec a Nikki Reed. Ale to je asi tak všechno... ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

35% Autoři se snažili jít s dobou a tak si vymysleli moderní zápletku, která je však v jejich případě spíše nereálná, to by se však dalo ještě překousnout. Když se k tomu připojí jak špatné herecké výkony (co by se taky dalo čekat od partičky středoškoláků), žádná hutná atmosféra, špatný zabiják a taky vyvražďovací scény stály za prd - když už ne nic jiného, tak aspoň ty vraždy mohly být povedené, což se prostě snad až na dvě, říci nedá.. Ani nevím proč hodnotím dvěma hvězdami a ne jednou ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Betsy Russell, ktorá vo filme stvárnila seržantku Hamill, hrala aj v snímke Saw (2004). Keď jedna z osôb - Neil (Cody Kasch) - dostane prvý krát email, v pozadí beží práve tento film. (beso74)

Reklama

Reklama