Reklama

Reklama

Návrat Růžového pantera

  • Velká Británie The Return of the Pink Panther (více)
Trailer

Obsahy(1)

Géniové světové komiky Blake Edwards a Peter Sellers se znovu setkávají ve filmu Návrat Růžového pantera. Diamant Růžový panter byl ukraden a zbyla po něm jediná stopa - bílá rukavice - poznávací znamení světově proslulého lupiče klenotů, který si říká Fantom (Christopher Plummer). Ten už je prý dávno v penzi, přesto se ale dostává na první místo seznamu podezřelých inspektora Clouseaua. Fantom chce ale své jméno očistit. Vydává se pátrat po skutečném zloději a zmatkaře Clouseaua zatím záměrně posílá čmuchat po špatné stopě. Vrchnímu inspektoru Dreyfusovi (Herbert Lom) už ale s šíleným podřízeným dochází trpělivost a v záchvatu zuřivosti se rozhodne Clouseaua zabít a jednou provždy se ho zbavit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší díl, nejvíce vtipný, a nebýt už trapného Kato a uklouzané scény před saunou, zejména díky skvělému původnímu dabingu Filmového studio Barrandov Dabing pro ČST Praha, 1988 (především geniální Rudolf Hrušínský jako šéfinspektor Charles Dreyfus a Eduard Cupák/Sir Charles Litton) by nebylo co vyčíst. ()

Opsha 

všechny recenze uživatele

A vida že to jde. Hluchých míst je sice pořád dost, ale geniálně neschopnému Cluseauovi, geniálně šílenému komisaři Dreyfussovi a elegantnímu Fantomovi člověk opustí leccos. Třebai scénář, který jde odnikud nikam a línou, pomalou režii. Ovšem Cluseaovy převleky jsou tentokráte obzvlášť vypečené. P.S. Nechápu kterého zhýralce napadlo tenhle film znásilnit předabováním v Brně.... ()

Reklama

Ripley 

všechny recenze uživatele

Když mě bylo sedmnáct(to už je dlouho),byl pro mne a mého kámoše tento film dá se říct kult.Bohužel po letech,ikdyž jde o jakseříká nadčasovou komedii mě tento biják nepobavil jako dříve.Může za to vlna nových komedií a hlavně nového humoru ala Jim Carrey,ale také "nový" dabing(z roku 1994).Všechny hlášky na které jsem byl zvyklí byli přeoperovány:-(. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Tenhle, v pořadí třetí díl, je velice povedený, až na přeobsazení sira Charlese Christopherem Plummerem (David Niven nechtěl vstoupit podruhé do stejné řeky), ale varuju: existují dvě verze dabingu, jedna dobrá, pražská se Stanislavem Fišerem, druhá naprosto HORRIBLE ;-) z Brna. Hnus! Hnus! Zachraň se kdo můžeš! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Některé ty gagy jsou naprosto neskutečné. A popravdě, zjistil jsem, že v originál zní ještě lépe, tedy pokud se jedná o hlášky, než je tomu v češtině, kdy dabing jsem přece jen znal více. Peter Sellers je ale natolik neskutečný, že je prostě lépe se na něj dívat v původním znění, protože on hrál jako celek tedy i hlasem. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (13)

  • Film sa natáčal vo Švajčiarsku v meste Saanen. (dyfur)
  • V byte inšpektora Clouseaua (Peter Sellers) visí na stene portrét Vladimira Iľjiča Lenina. (Sao Saoi)

Reklama

Reklama