Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jsme tu proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Uvádí Zdeněk Pohlreich.  Kulinářské pořady diváky zásobují nejrůznějšími recepty. Zbrusu nový formát o české gastronomii Ano, šéfe! však je úplně jiný! Majitel restaurace, která se ocitla ve finančních problémech, požádá o pomoc mistra šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, který na místě během týdne zjistí, jaké nedostatky mohou za to, že do podniku nechodí dostatek hostů. Podávají snad studené, přesolené, nedovařené, připálené nebo dokonce nechutné jídlo? Dostávají hosté malé porce, pivo pod míru nebo limonády ve špinavých skleničkách? Jsou servírky a číšníci k zákazníkům ochotní a vstřícní? Nemusejí hosté na své objednané jídlo a pití čekat příliš dlouho? Nebo je problém někde úplně jinde? Zdeněk Pohlreich je sice přísný kritik, který pro šokující výroky nechodí daleko, ale zároveň rádce, jehož rady mají cenu zlata. Při své revizi nebude nikoho z personálu šetřit, naopak bude tvrdě prosazovat i nepopulární změny v provozu nefungujícího podniku. Po měsíci se do restaurace vrátíme se skrytou kamerou, abychom prověřili, jestli opravdu došlo ke zlepšení. Ano, šéfe! je pořad plný emocí, u kterého se nudit rozhodně nebudete!
Epizody:
1. série
1. Restaurace Hrádek
2. People
3. U draka
4. Slepá kolej
5. Hejtmanský dvůr
6. Bluepoint
7. Lesní zátiší
8. Panský dvůr
9. Arter
10. Mlýnský domov
11. Pí local club
12. Fregatta
2. série
1. U Lojzíka
2. Nová Hospoda
3. U Hrabala
4. U Rytíře
5. U Pavouka
6. Zámek Kněžice, U Štěpána I.
7. Zámek Kněžice, U Štěpána II.
8. Zahrada v Opeře
9. Motorest Galerie
10. U Dubu
11. ZŠ Bílá
12. Vánoční speciál
3. série
1. Návrat na místo činu
2. Blue Note
3. Hotel Hvězda
4. Fantazie
5. Bohemia
6. Radniční restaurace 
7. Harmony
8. Latrán
9. U Apoštola
10. U Tlustých
11. Vlčárna
12. Kotelna
13. Rekapitulace
4. série
1. Scandinavia
2. Bohéma
3. Sedmé nebe
4. U sv. Filipa a Jakuba
5. Pintovka
6. U stoleté lípy
7. Kuželna
8. Restaurace Rybárna - Pardubice
9. Restaurace U Zběhlíka - Čistá
10. Restaurace Simsalabim - Rozmarýn Cafe & Restaurant - Praha Simsalabim
11. Restaurace Cafe Prague - Chicago - USA
5. série
1. Modrá stodola
2. Hotel Květnice
3. Hotel Krajka
4. Excalibur
5. Letem světem
6. Rybářská bašta
7. Wirtshaus in der Pupplinger Au Mnichov
8. Georgia
9. Ponorka
10. Kongo
11. U klauna
12. Zámek Choltice
6. série
1. Bastila
2. Hotel Rosa / Hotel Zlatý Potok
3. Kuchařské učiliště v Trmicích
4. American Grill Bar
5. Plevel (Plevel)
6. Sametová restaurace
7. Grand Restaurant Septime
8. Pod Lékárnou
9. Návraty (Bastila, American Grill Bar, kuchařské učiliště v Trmicích)
10. U Hastrmana
11. Bouda v Obřím dole
12. Motorest Tereza / Motorest Pod Řípem
13. Wellness relax areál
14. Městské sály
15. Klub AVU
16. Hotel Zámek Havířov
17. Slovenská Koliba Jasná
7. série
1. Amerika Grill Bar - Chomutov
2. Restaurace U Tlusťocha, autokemp Merkur, Pasohlávky
3. Restaurace U Vlka, Brno
4. Motorest Ušák, Prunéřov
5. U Kaštanů, Praha
6. Pod Lesem, Jíloviště (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (953)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jasné, že je to klasický formát, ktorý poznajú v zahraničí už nejaký ten rok, ale naši imitátori v komerčných televíziách tentokrát siahli po skutočne charizmatických a krutých katoch, ktorí pomenuvávajú problémy našej gastronómie pravými názvami. Po zhliadnutí tejto relácie nemáte vôbec chuť navštíviť nejakú reštauráciu bez podrobného preštudovania ohlasov na internete. Takže je to taká antikomerčná relácia, ktorá robí našim podnikom antireklamu. Ale Pohlreich zato nemôže, on iba komentuje to, čo vidí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Drsných nadávajících kuchařů jsou plné hospody, ale Zdenda Pohlreich to alespoň myslí konstruktivně. Je s ním přitom docela slušná zábava a i když jsou jednotlivé díly v podstatě na jedno brdo, tak výrazně přispívají ke kvalitě stravování. Sám jsem se o tom mohl přesvědčit a jelikož jídlo je pro mne jedním z nejdůležitějších smyslů života, tak pevně doufám, že už mi nikde nezamění guláš s pětima za kapra na modro. ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

„Studený to je... jak tělo starý ženy" Pohlreich nemá charisma Gordona Ramsaye (jehož Hell's Kitchen je v každé epizodě supercool akčním psychothrillerem) a jeho neuhlazený slovník je spíše přítěží než přínosem. Když už, ať Prima namísto neustálého vypípávání přesune pořad do pozdějších hodin. Zvolený koncept již po dvou dílech vyjevil i další slabiny – chybí nápady, které by zaručily konstatní divácký zájem. Bez dostatečně výstředních podniků či nutných úkolů, jež by majitelé museli splnit takto „pasivně“ pojatá reality-show brzy omrzí. Změníme jídelní lístek, pokáráme kuchaře, zameteme před prahem a jdem o dům dál… nuda. Navíc vyvstávají pochyby ohledně „skrytosti“ kamery při potenciálně nejlákavějším finálním zúčtování, které napoprvé vyznělo hodně do prázdna. Od věci by rovněž nebylo, zaangažovat víc profíky z oboru (druhý díl cestu tímto směrem zatím jenom naznačil). Ne, že by jim Pohlreich nebyl, akorát u něj dochází k nevyhnutelnému střetu vzájemně se vylučujících rolí televizní celebrity a člověka, který něčemu opravdu rozumí. V každém případě jde o projekt slibně rozjetý a v posuzování úrovně českých restaurací docela odvážný. Jen jestli bude dostatek odvážných restauratérů… DODATEK: Ani po měsíci se nic zásadního nezměnilo. Alespoň, že zůstaly Pohlreichovy vypečené hlody. Časem by je mohl vydat knižně: „Ta kombinace je, bohužel, trošku prdelní“ . DODATEK II: Po lepším obeznámení se s nicotnou úrovní ostatních českých gastro-pořadů, nepolevující závislácké potřebě vidět každou novou epizodu a infiltraci Pohlreichových výrazů do mého slovníku musím nakonec jít o hvězdičku výš. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ano, šéfe je pořad, který podle mě má smysl. Je to jeden z mála pořadů v Česku, o kterém to mohu říct. Zdeněk Pohlreich je naprosto skvělej průvodce po hospodách. Sice je takový, jaký je, ale já jsem za to rád, protože nebýt Zdeňka takového, jaký je, nikdy by se ty hospody nedokázaly změnit. Řekne všecko upřímně, na rovinu, tak jak to opravdu je. Je svůj a to se mi hrozně líbí. A záleží na lidech, co si z jeho povídání vezmou. Škoda, že některé hospody úspěchu v této soutěži vysloveně zneužívaj. Už nikdy bych tak nešel na jídlo do Šmaku v Kosmonosech nebo ke Kolejím v Benátkách nad Jizerou. Přijde mi to ubohé využívání Zdeňkova jména a jeho reputace. Každopádně to on neovlivní. On pouze hodnotí, co aktuálně vidí. Když jsem ale viděl, jak se snaží pomoct kuchařům, kteří chlastaj a jsou na tom existenčně hodně špatně...a že ho to kolikrát docela šíleně vezme, vzalo to i mě. Zdeněk Pohlreich je prostě borec a jsem hrozně rád, že tu máme člověka, který se snaží pomoct dělat hospody lepší. Upřímně i já se od té doby snažím nad jídlem víc přemýšlet a nekupovat si jenom to, co je nejlevnější. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Kruciprdel, tak tohle tady ještě nebylo. Zdeněk Pohlreich, který je v oboru něco přes 35 let, se nechává zvát do restauračních zařízení a hospod, které zažívají krušné časy.. a má je dostat zpět na vrchol. Z každé faktické věty je jasné, že ví, o čem mluví. Jeho poznatky jsou věcné, často však bohužel opomíjené. Celé toto operování v kuchyni, na baru či u stolu je rozhodně poučné a zábavné, ta pravá zábava ale přichází, když se pan Pohlreich nasere a k sprostému slovu či vtipnému výrazu nejde daleko. Vrcholem je asi zatím "kluk, co si přišel hrát s kamením", i když je to tak trochu mimo mísu pořadu. A aby bylo jasné, o čem všem je řeč.. zde jsou hlášky: "Jestli chcete něco změnit, tak si tu hlavu votevřete, jo, vyndejte si ji ze zadku, začněte přemejšlet o tom, co změníte." "Co neumíte změřit, tak se nikdy nedodělá, to není krasobruslení todleto." "Vem si gumu a vygumuj si to z hlavy." "Hlavně to nezahustěte moc, jo, ať to není jak pudink nějakej zkurvenej." ()

Galerie (54)

Zajímavosti (47)

  • Některé restaurace ze 7. série byly trvale uzavřeny. Jde např. o Amerika Grill Bar v Chomutově, restauraci U Tlusťocha, či restauraci U Vlka v Brně. (sator)
  • V epizodě na návštěvě Pizerrie Latran přijede šéf (Zdeněk Pohlreich) ve voze Lamborghini Gallardo, který se vyráběl v letech 2003–2013. Bylo jich vyrobeno pouze 14 tisíc kusů. (sator)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama