Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (361)

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná zhovadilost, která je de facto úplně o ničem a jejíž hlavní hrdina je chováním tak úlisný a nudný, že jsem ho od začátku nenáviděla a jen mi děsně lezl na nervy. Opravdu to jediné, co mě na tomhle filmu docela pobavilo a zaujalo, byly závěrečné titulky, na ty jsem vydžela civět s mnohem větším zaujetím, než na celý ten film předtím a kdyby udělali film jen z těch titulků, udělali by snad i lépe. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No... film byl prostě jen o tom, s kým si to rozdá a co za to dostane. Na konci se sice objevilo nějaké "ponaučení", ale to celý film nezachrání. Jediné co ho alespoň pro mě pozvedlo byl Ashton Kutcher. Na něj se dalo dobře dívat. Ne že by jeho herecký výkon byl nějak úchvatný, ale prostě tam jen působil jako estetický prvek. Ale je fakt, že jsem nečekala, že to dopadne tak, že zůstane sám s žábou. Myslela jsem, že to bude mít typický americký závěr á la happyend, kdy se k Nikkimu vrátí ta jeho, do které se zamiloval. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Taký nenáročný film, v ktorom chýba vtip i napätie a dej je veľmi jednoduchý. Toto bol jediný film, ktorý v televízii bežal a vyzeral ako-tak normálne. Preto som sa rozhodol, že si ho pozriem. Celkom ma aj zaujalo, že tu hrá Ashton Kutcher. Skôr som ho neznášal, ale poslednou dobou mi vôbec nevadí. V tomto snímku sa mi ale nepáčil. Celkovo na mňa film nepôsobil práve dvakrát pozitívne. Začiatok bol zaujímavý, veľmi dobrý úvod ..Ďalej to pre mňa išlo ale z kopca. Osobne musím povedať, že ma pobavila tak maximálne jedna hláška a potom už sa to len viezlo. Je to škoda, vtip je pre film veľmi dôležitý, ale ja osobne som ho tu naozaj nenašiel. ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho mi tenhle film zabíral místo na HDD, až jsem se rozhodla, že se na něj konečně podívám, ale ted už vim, že jsem ho mohla s klidným srdcem už dávno smazat. Ztráta času, je to film totálně o ničem...škoda peněz na tohle. Scénář tohohle typu by dokázal napsat každej druhej blbec - děj o ničem, jednoduchý dialogy o ničem. Ashton Kutcher (Nikki) v tomhle filmu dostal přesně jen to, co si zasloužil. A přestože bylo určitě záměrem tvůrců, že si v závěru Ashton svojí změnou z "kurvy" na slušňáčka a tím, že ho nechala jeho milovaná, získá sympatie, mě ho ani trochu líto nebylo a sympatie si u mě nezískal žádný. Ashton se tímhle svým "výkonem" asi tak trošku odepsal, pochybuju, že si ještě někdy sáhne na kvalitní film. A taky se v tomhle kousku spoustě svých příznivců pravděpodobně pěkně zprotivil (mimo jiného) ubohým českým dabingem, který bych už znovu neposlouchala, ani kdyby mi za to zaplatili. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Upozornění: Asi v tom bude nějaký spoiler, ale film je taková sračka, že můžete s klidným srdcem číst dál. // Tak já nevím, nějak jsem nenalezl smysl tohoto výkřiku z LA. Nedá se mluvit o komedii, protože všichni se tváří buď smrtelně vážně nebo ublíženě anebo mají nasazenou masku blaženosti - to když šukají. A šukají dost často. Jenže to ani nemůže sloužit jako porno, protože zběsilá sekvence střihů vám nemůže přinést jakýkoliv pocit vzrušení. Mám pocit, že to byla spíše pouze taková informační vsuvka, jakože abyste věděli, že tenhle to s dámami fakt umí. No a pokud to mělo být romantické drama s ponaučením, tak to mě podržte. Romantickou složku zde zastupuje asi minutová královna kliše na pláži a co se té dramatické týče, je to opravdu logický rébus dát si dohromady, že pokud si vás vydržuje bohatá panička, je život fajn a plný krásných věcí a pokud ne, budete asi muset řešit otázku peněz? Aspoň, že to velké ponaučení přišlo. Nehrát si na Romea a zůstat u své paničky. // Závěrečná otázka pro dámy: Opravdu jsou ty kšandy tak sexy? // 15% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Auto, ktoré požičiavala Samantha (Anna Heche) Nikkimu (Ashton Kutcher) je Mercedes-Benz G 500 a jeho cena sa pohybuje okolo 80 000 eur. (Cako_SK)
  • Anne Heche za svůj výkon ve filmu inkasovala 65 000 amerických dolarů. (newpage)

Reklama

Reklama