Reklama

Reklama

Manželia Craig a Elise Landryoví dostanú od života ťažký úder. Ich jediný milovaný syn Benjamin je unesený a k smrti utýraný sériovým vrahom Johnom Kozlowskim. Kozlowkeho dolapí polícia a súd mu udelí trest 25 rokov odňatia slobody, čo sa skľúčenému páru zdá byť príliš málo. Rozhodnú sa preto zmocniť sa odsúdeného psychopata a vykonať na ňom spravodlivosť po svojom. (Karamanlis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Rodinné drama se potkalo s Martyrs a ještě si na závěr pro nás tvůrci připravili šokující odhalení. Ono to odhlanení sice nebylo zase tolik nečekané, protože to týrání musel scénárista nečím vykompenzovat. Řeknu narovinu že z Tortured nejsem kdovíjak unešený, přestože film uteče vzhledem ke své délce jako voda. Spousta věcí mi přišla dost amatérských a i oba truchlící rodičové se ve svých emocích střídali způsobem "každý chvilku tahá pilku". Pokud má někdo zájem o podobnou Saw variaci určitě bych doporučil Collectora. PS: Zdálo se mi to nebo je Erika Christensen neuvěřitelně podobná Reese Witherspoon? ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatné. Dokud to mám čerstvě v paměti; hlavní herečka mi teda zrovna dvakrát nesedla, moc jsem jí to nevěřila, jinak to z herecké stránky nebylo zlé. Moc chválím stopáž, všeho bylo akorát. Možná to bylo až moc jednosměrné, ale zápletka zajímavá a nebyla bych proti, kdyby se takovýchto filmů točilo víc. Příjemný snímek, který zezačátku docela zdrásá nervy a kvůli nešťastnému osudu malého chlapce nezůstalo jen u jedné slzičky. Určitě doporučuju, není to vůbec špatné a zhltnete to jedním dechem. ()

Reklama

draggo 

všechny recenze uživatele

Celkem zdařilé. Jen škoda první poloviny, která by mohla být trochu kratší. Bylo vidět že se tvůrci snažili diváka dojmout tragikou osudu toho kluka, ale na mě to nějak nefungovalo. Když ale dojde na únos vězně a mučeníčko, tak nemohu než chválit. Únos je sice krapet mimo realitu, ale je napínavý a výborně natočený. Mučení samotné poměrně originální - oproti jiným filmům nesází na samotné zobrazení utrpení (tím nechci říct že by to nebylo krvavý, jenom to podle mě nehraje prim), ale hodně dokáže i pomocí slov. Jako nejdrsnější mi přišel ten moment kdy mu řekli, že dostane křeč do všech svalů v těle - prostě jsem si představil že by se to stalo mě a... áááu :) Stejně tak ten jejich úvodní proslov o tom že mu nedaj nic na utišení bolesti, že ho budou držet dlouho naživu a při vědomí, aby si to vychutnal... no úplně mi běhal mráz po zádech. Ale samozřejmě nechybí ani pár celkem slušných krváren, zmínil bych hlavně drcení nohy a kuchání břicha (škoda že se mu to jen zdálo) a pár dalších. No a ric pic, je tu konec, který je opravdu hodně zdařilý. Dlouho se mi nestalo, že by mě konec zase pořádně šokoval a donutil zapnout i na chvilku mozek. (ale né moc :)) Pokud nejste slabší povahy, tak vřele doporučuji. /viděno na PC(DVDrip): 80% a 4*/ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

V tomto filme ide o spravodlivú pomstu zúfalých rodičov, ktorí prišli pričinením jedného grázla o syna. S rozsudkom nie sú spokojní a tak sa ho rozhodnú uniesť a následne si na ňom vyskúšať niektoré praktiky stredovekej tortúry. Spôsob, akým bol väzeň unesený bol však poriadne pritiahnutý za vlasy, miestami až smiešny. Mučenie som tiež čakal trochu viac krvavejšie, prakticky sa chudákovi nič takého nestalo, iba trocha krvi a možno pustil aj do gatí, neviem. Ale záver príjemne prekvapil, takže som celkom spokojný. 60/100 ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Z počátku to vypadalo na drama o manželském páru, který se vyrovnává se smrtí svého syna. Poté následovaly prvky thrilleru a nakonec mučení vraha s trochu chaotickým závěrem. Nicméně to nebyl zas tak špatný film, první polovina byla hodně emočně silná a člověk manžele opravdu litoval. Druhá polovina už mi tak dobrá nepřišla. Bylo to už malinko překombinované a samotné mučení...co k tomu dodat? Prostě mu dali co proto a nakonec z toho vyvázli. 60% ()

Zajímavosti (3)

  • Keď detektív dorazí na miesto havárie väzenskej dodávky, od dverí jeho automobilu sa odrážajú svetlá kamery. (misterz)
  • Záběry vnitřních prostor domu s příslušníky policejního sboru jasně ukazují na č.p. "3410". Když se ale policista posléze dovolává zálohy, uvádí adresu "321 Spruce Avenue". (Conspi)
  • Na začiatku filmu jazdí pár na najnovšom modely Ford Focus. V ďalších scénach však používa síce rovnaké auto, ale starší model. (misterz)

Reklama

Reklama