Reklama

Reklama

Manželia Craig a Elise Landryoví dostanú od života ťažký úder. Ich jediný milovaný syn Benjamin je unesený a k smrti utýraný sériovým vrahom Johnom Kozlowskim. Kozlowkeho dolapí polícia a súd mu udelí trest 25 rokov odňatia slobody, čo sa skľúčenému páru zdá byť príliš málo. Rozhodnú sa preto zmocniť sa odsúdeného psychopata a vykonať na ňom spravodlivosť po svojom. (Karamanlis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Lieberman /pamatam si od neho jedine Dexter/ natocil kvalitny horor. Spoiler! Seriovy vrah xmrti utyra ich jedineho syna, a tak sa rozhodnu pomstit. Koniec Spoileru! Strasidelna atmosfera funguje dobre, mucenie je na urovni, ale zdalo sa mi obcas samoucelne, aby bola natiahnuta minutaz. Herecke vykony sice mizerne/ziadne, ale Lieberman ukazal, ze ked sa chce, dokaze byt schopny filmar. Zaver, tak to je uz cisty masaker, a dej filmu poriadne zmixuje. 81 % ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa štrašne originálne podaný dej v réžií Roberta Liebermana, výborná zápletka zo šokujúcim koncom. Takto by to malo chodiť na celom svete ale ovšem z trocha iným koncom. Smrť za smrť nie ako na Slovensku že za vraždu dostanete 2roky a za ťažké ublíženie na zdravý 3-4roky, úplne maximálny nezmysel. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nic tak neutuží zkomírající vztah, jako společně provedená vraždička. A nejlépe pěkně pomalá a sadistická... Příběh je prostý - dédymu a mamí jeden odporný psychouš unese jejich bejby a zamorduje ho. No a oni pak unesou jeho, zavřou ho do sklepa a tam se na něm vyřádí. Dédy je doktor medicíny a ví jak na to (ovšem fantazii má tedy poměrně chudou)... Ale všechno je trochu jinak než se zdá - scénárista nám totiž připravil jedno malé překvapení, jehož totální nevěrohodnost a vyumělkovanost tady nemůžu zkritizovat, protože bych musel spoilerovat. Tak se na to mrkněte sami a udělejte si svůj názor. Snad můžu aspoň napovědět, že pozorný (všímavý) divák to "překvapení" odhalí nebo aspoň vytuší poměrně brzy sám... Thriller je to slušný, stopáž tak akorát, moc se mi líbila Erika Christensen, a i když je zápletka hodně přitažená za vlasy a konec poněkud neuspokojivý, o to silnější pak ve vás film zanechá vzpomínku. Líbilo se mi to. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Z počátku to vypadalo na drama o manželském páru, který se vyrovnává se smrtí svého syna. Poté následovaly prvky thrilleru a nakonec mučení vraha s trochu chaotickým závěrem. Nicméně to nebyl zas tak špatný film, první polovina byla hodně emočně silná a člověk manžele opravdu litoval. Druhá polovina už mi tak dobrá nepřišla. Bylo to už malinko překombinované a samotné mučení...co k tomu dodat? Prostě mu dali co proto a nakonec z toho vyvázli. 60% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Mučení bylo absolutní špička, horší jsem snad ani neviděl a chlápek se stejně postaví nakonec na nohy, to mě trošku rozesmálo. Škoda, že jsem si předem přečetl jeden článek, kde byla vysvětlena ta zápletka. Jak už tu bylo víckrát psáno film strašně rychle utekl a vlastně nakonec zjistíte, že se toho moc ve filmu nedělo, ale v rámci žánru, hodně slušné a hlavně dost nepříjemné. ()

Zajímavosti (3)

  • Keď detektív dorazí na miesto havárie väzenskej dodávky, od dverí jeho automobilu sa odrážajú svetlá kamery. (misterz)
  • Na začiatku filmu jazdí pár na najnovšom modely Ford Focus. V ďalších scénach však používa síce rovnaké auto, ale starší model. (misterz)
  • Záběry vnitřních prostor domu s příslušníky policejního sboru jasně ukazují na č.p. "3410". Když se ale policista posléze dovolává zálohy, uvádí adresu "321 Spruce Avenue". (Conspi)

Reklama

Reklama