Reklama

Reklama

Manželia Craig a Elise Landryoví dostanú od života ťažký úder. Ich jediný milovaný syn Benjamin je unesený a k smrti utýraný sériovým vrahom Johnom Kozlowskim. Kozlowkeho dolapí polícia a súd mu udelí trest 25 rokov odňatia slobody, čo sa skľúčenému páru zdá byť príliš málo. Rozhodnú sa preto zmocniť sa odsúdeného psychopata a vykonať na ňom spravodlivosť po svojom. (Karamanlis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná záležitost vhodná i pro slabší povahy. Scény mučení nejsou nijak šokující, nechutné a už vůbec né gore. Ale vem to čert, nejsem masochista, abych musel mít v každym druhym filmu nějakou extrémní nechutnost nebo perverznost. Dokonce i ústřední dvojice mi nevadila, hrát ztrátu dítěte přece neni žádný med. Problém je však v rádoby pointě. Snímek od producentů Burg/Koules (Saw, Dead Silence) prostě musí obsahovat nějaký závěrečný twist, zkušený divák s tim teda počítá. Jenže takový hororový divák by nesměl znát Billa Moseleyho (ukažte mi ho, prosím :)), aby ho přesně v půlce filmu netrkla ona myšlenka! Vždyť je to do očí bijící! I tak jsem to bez problémů dokoukal až do konce. Slušný kousek. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Závěrečný twist byl dost zbytečný, dopis mučeného ještě zbytečnější. Rodiče se vzápětí ze sdělovacích prostředků (nebo ještě spíše od detektivů, kteří se jistě neopomněli pochlubit svým úspěchem) bezpochyby dozvěděli jak se věci mají a že jsou zase tam kde byli a tudíž upadli do ještě větších depresí. Ale pomineme-li ono pochybné morální poselství, které nám tvůrci v závěru podsouvají a také nijak výjimečné herecké výkony, máme tu celkem slušný thriller s dobrou atmosférou a výbornou hudbou, který, když nic jiného, určitě nenudí. ()

Reklama

Petroff 

všechny recenze uživatele

Sadističtí vrazi malejch dětí se běžně převážej autama spolu s týpkama podezřelejma z daňovýho podvodu - jasně!! .-) Z rádobyšokujícího konce vylezlo přesně to, co jsme všichni čekali, akorát že eště dvakrát naruby a začerstva vyzvracený. NENÍ to horor a není to děsivý! Není to ani chytrý, ani poutavý... Je to tak na hvězdičku. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

*SPOILER* Ten vzpomínaný prokletý dopis tomu filmu nikdy neodpustím. Z diváka se blbec dělat nebude, a to i přesto, že závěr sahá po 3* snad až příliš vehementně a dokáže být i napínavý. Twisted Pictures influence v závěru válí, první půlku však nezachrání. P.S.: v jednom okamžiku film donutí diváka zapochybovat, čímž se závěrečný twist stává lehce předvídatelným a tudíž i režijně nezvládnutým. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

V tomto filme ide o spravodlivú pomstu zúfalých rodičov, ktorí prišli pričinením jedného grázla o syna. S rozsudkom nie sú spokojní a tak sa ho rozhodnú uniesť a následne si na ňom vyskúšať niektoré praktiky stredovekej tortúry. Spôsob, akým bol väzeň unesený bol však poriadne pritiahnutý za vlasy, miestami až smiešny. Mučenie som tiež čakal trochu viac krvavejšie, prakticky sa chudákovi nič takého nestalo, iba trocha krvi a možno pustil aj do gatí, neviem. Ale záver príjemne prekvapil, takže som celkom spokojný. 60/100 ()

Zajímavosti (3)

  • Na začiatku filmu jazdí pár na najnovšom modely Ford Focus. V ďalších scénach však používa síce rovnaké auto, ale starší model. (misterz)
  • Keď detektív dorazí na miesto havárie väzenskej dodávky, od dverí jeho automobilu sa odrážajú svetlá kamery. (misterz)
  • Záběry vnitřních prostor domu s příslušníky policejního sboru jasně ukazují na č.p. "3410". Když se ale policista posléze dovolává zálohy, uvádí adresu "321 Spruce Avenue". (Conspi)

Reklama

Reklama