Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

petero 

všechny recenze uživatele

Kým sa Odette Yustman predvádza v miestnej krčme a slní pri jazierku je sa na čo pozerať, ale potom nasleduje pátranie (námatkové blúdenie kade tade) po zmiznutej kamarátke, ktoré ja absolútne o ničom ako inak celý film vrátane tuctového najnezaujímavejšieho rozuzlenia aké v najhoršom prípade asi musí očakávať každý. Oproti tomuto má napríklad TURISTAS úplná premakaný scenár. Karl Urban proste opäť stúpil vedľa a fakt nechápem prečo sa tomuto filmu vôbec upísal. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Ztracena v pustině by se mohlo jmenovat i Ztraceny v pustině, popřípadě Totálně v pr.de.li. Hororové to sice nebylo, ale i tak mi to stačilo. Charaktery všech postav jsou jasně čitelné- HodněHodná, HodněVyzývává, JasněZlý, HodněMocZlý, až na Karla Urbana- ZachránceNeboTenZlý, jehož popadne na konci morální dilema, které mě asi na 10 minut přinutilo přemýšlet o tom, co je dobré a co špatné rozhodnutí.. Nicméně si cením krásné scenerie, úžasně mrtvého města a poselství filmu- nejezděte do Argentiny, pokud máte kamarádku, která se chová jako ..., ledaže byste měli s sebou aspoň dva Karly Urbany, z nichž aspoň jeden by vlastnil mozek a napadlo by ho, že HodněMocZlý u sebe bude mít druhou zbraň. ()

Reklama

miciveres 

všechny recenze uživatele

V otvaracich titulkoch som sa dozvedel, ze o scenar sa postarali az dvaja ludia. Povedal som si - Parada. Viac hlav, viac rozumu. V tomto pripade vsak siel rozum niekde do uzadia. Po pozreti filmu som rozmyslal, ake strasne hlupe by to bolo, keby to pisal iba jeden z tych scenaristov... No ale koho budem klamat. O tento film som zavadil len kvoli Odette a Amber + Argentinska sceneria a Urban taktiez potesili, takze v konecnom vysledku si to tu jednu hviezdicku urcite zasluzi. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Jako celek to nepůsobí až tak hrozivě. Je tu ovšem pár zvratů a dialogů, které mě bohužel bolely. Trochu větší spád, koukalo by se na to mnohem lépe, a nelogičnosti by byly zapomenuty. Děvčata herecky velmi překvapily, a pohled na ně byl jak jinak velmi příjemný. A Karl Urban? To je zde prostě obrovský omyl a hrůza. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, co vypadá líp. Divoká argentinská příroda nebo Amber Heard a Odette Yustman na kolech? Dvojice mladých hereček je tím nejlepším, co ze začátku slibný ale rychle okoukaný thriller s hororovými podtóny potkalo. Filmu se nedá upřít snaha překvapovat nečekanými zvraty. Na teenagerovskou vyvražďovačku je ale málo krvavý a na poctivou napínavou podívanou zase moc béčkový. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama