Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

petero 

všechny recenze uživatele

Kým sa Odette Yustman predvádza v miestnej krčme a slní pri jazierku je sa na čo pozerať, ale potom nasleduje pátranie (námatkové blúdenie kade tade) po zmiznutej kamarátke, ktoré ja absolútne o ničom ako inak celý film vrátane tuctového najnezaujímavejšieho rozuzlenia aké v najhoršom prípade asi musí očakávať každý. Oproti tomuto má napríklad TURISTAS úplná premakaný scenár. Karl Urban proste opäť stúpil vedľa a fakt nechápem prečo sa tomuto filmu vôbec upísal. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Obávám se, že tvůrci vsadili na to, že se většina diváků zaměří pouze na Odettu a Amber a mizerný absolutně nepromyšlený děj zůstane bez povšimnutí. Ani není potřeba se na film nijak soustředit a lehce se objeví řada nesmyslů a nepřesností. Podle toho taky ten film dopadl. Dvě hvězdy, z toho jedna za scénu v plavkách. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl originál, a asi po měsíci a pár dní jsem viděl i remake a.....Dopadlo to uplně stejně. V původním jsem se dost nudil a celej film mi připadal neuvěřitelně zvláštní, a divně natočenej. Tohle mi přišlo natočené lépe ale zase dost vykleštěné. Třeba Urban mohl dostat více prostoru a hlavně hlavní herečka mi přišla poměrně nesympatická. Z čehož je tu další negativ v původním filmu se postavy chovaly poměrně rozumě ale tady jsem se kolikrát chytl za čelo abych zjistil co to ta ženská zase dělá. A to nemluvím o naprosto idiotským hlavním hajzlovy kterej měl za svý chyby chcípnout hned v prvních 10 minutách. Kdybych se musel rozhodnout co je lepší jestli remake nebo originál tak říkám tohle. Ale tak o 10%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

U podobně laděných snímků jsem hodně tolerantní a shovívavý. Základní linie samozřejmě postrádá logiku (denně to slýcháváme z médií, jak se všude unáší mladé roštěnky, nicméně dvě přesně takové – jedna z nich navíc vyzývavá, nezodpovědná a tím pádem nesnesitelná fešanda – si to vyrazí jen tak na výlet do argentinské pustiny), nicméně zbytek alespoň během prvních desítek minut docela ujde. Na slečny se pěkně dívá, na okolní krajinu jakbysmet, tu a tam se dokonce dá mluvit o atmosféře. Další kroky už se ale ubírají dost naivním a primitivním směrem, a to je minimálně škoda. Právě kvůli naivitě a nevěrohodným zvratům je výsledek prchavý, jak bublinky v sodovce. Tvůrci si holt mysleli, že nalákat na obrázky v plavkách odpočívajících Amber Heard a Odette Yustman bude stačit. A ono – docela to stačí. Protože na ději to postavit nešlo.. ten zřejmě vznikal cestou štábu na argentinský venkov!! ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Dvě pěkné holky, argentinská příroda a ve vedlejší roli Karl Urban, člověk by si řekl, že to bude hodně dobré! Jenže film je bohužel srážen dosti nezajímavým dějem (pořádně se to rozjede až v posledních 20 minutách), ale pozor - objeví se tam i pár "ne-cliche" scén (což v tomto žánru oceňuji) a ještě jedno velké plus to má, neboť mě to 100 minut nečekaně bavilo! Karle po Star Treku a Redu takové role fakt brát nemusíš - přemýšlej příště! :o) Argentiský "hostel" bez krvavých scén má ode mě 60 %. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama