Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film přibližuje životy tří mužů, pracujících v jedné majoritní obchodní společnosti. Životy se jim náhle obrátí vzhůru nohama, když na společnost dolehne ekonomická krize a rázem zbankrotuje. Teprve teď si pomalu uvědomují, jak dobře si žili. V hlavních rolích se objeví Ben Affleck, Kevin Costner a Tommy Lee Jones. (F.Sucre)

Videa (3)

Trailer

Recenze (125)

Dale 

všechny recenze uživatele

Ako sa z riaditeľa s ročným príjmom 150 000 $ stavebný robotník stal... Bolo pre mňa príliš ťažké súcitiť s Affleckom, ktorý sa po strate zamestnania, chudáčik, musí vzdať golfového klubu alebo svojho Porsche. Ale aby si za tie roky nenašetril aspoň na to, aby mohol pár mesiacov splácať hypotéku, tak to už je umenie. Vyznie to ako typická hollywoodska rozprávka, zvlášť pre tunajších divákov, ktorí zarobia 300 - 400 € mesačne a musia z toho zvládať aj hypotéku. Affleck to mal vyriešiť ako Spacey v American Beauty, k okienku do MacDonalda by ho vzali. :-) Ale Chris Cooper bol dobrý. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser John Wells /Pohotovost/ natocil len nudny film, ktory navyse v kinach uplne zhorel. Tema manazerov, ktori vdaka hospodarskej krize upadli divaka nudi, hlavne ked vidi, ze brali desta- pripadne stotisicove platy, tak akosi po tomto je divakovi ich filmovy osud ukradnuty. Ben Affleck hral akovzdy hovno a nijako sa teda nepredviedol ani kevin Costner /Tanec S Vlky, The Postman - Posel Budoucnosti/ a ani Tommy Lee Jones /Takovi normalni Zabijaci/. 30 % ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Pro mě docela velmi pěkné překvapení.Asi to bylo tím, že jsem neočekával nějaký zázrak ale příjemný film se čtyřmi držitely Oskara.Je to zajímavý pohled na lidi co měl všeho a najednou se musí žít s představou, že si nemužou skoro nic dovolit.Ze tří hlavní hrdinů se s tím udělem vypořádá každý jinak.Dokonce i na americký film tam bylo málo patosu a proslovů jako v jiných filmech.Herci si pěkně sedly a žádný z nich z toho neděla svojí oneman show a to mluvíme o Affleckovi, Jonesovi, Cooperovi nebo tančícího s vlky Costnera.Není to žádné veledílo ale rozhodně je to film, který Vás muže jen potěšít, když od něj nic neočekáváte. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Docela slušná oddechovka, řekla bych. Ne napínavé, ne tragické, ne theatrální, ne famózní, ne arogantní, ne lyrické, ne srdceryvné, ne grandiózní, ne gradující, ne strhující. Prostě jen umíněné, hezky natočené, trochu egocentrické, slušně vybarvené a s malou kapkou entuziasmu. Nic špatného. Nic velkolepého. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VYHODILI MĚ!“ ,,PROČ?“ ,,NADBYTEČNOST“..... /// Krásnej barák s bazénem, několik aut a ztenčující se konto. Mozoly, opálení, nošení věcí – to není práce pro ně. (Já jsem v klidu. Golf nehraju, Porsche nemám, slova o nadbytečnosti už jsem slyšel.... na rozdíl od nich – mám CSFD :-) ). Film o osudech třech druhů ,,kravaťáků“, který je spíš takovou pohádkou ,,o těch lepších“ - přizpůsobivějších. Život, stejně jako svět byznysu není jen černý nebo bílý. Nebudu přemejšlet, jestli jsou (tihle) manažeři k užitku nebo kradou. V hlavě mi zůstane sympatický obsazení a způsob, jakým mě přesvědčili o NAŠÍ postradatelnosti v systému. Ať už vyděláváte ,,mega“ nebo nemáte nic. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím za kolik je k mání stůl z ovocnýho dřeva George Hepplewhite z roku 1820 s malbou a ozdobnými dekoracemi. 2.) Jsem nezaměstnanej zkrachovalec, co nezvládá uživit svoji rodinu. 3.) Nevím jak to vypadá, když si odvážejí moje Porsche. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts. (MikaelSVK)
  • Režisér John Wells při psaní scénáře čerpal z rozhovorů se svým švagrem, který se dostal do stejné situace jako hlavní postavy filmu. (Devitka)
  • V USA chtěli diváci při cvičných projekcích zařadit film do kategorie "horory". (Devitka)

Související novinky

Tanec s piráty

Tanec s piráty

20.03.2009

Kevin Costner se chystá opět režírovat. A protože jeho Krajina střelců byla ukázkou víc jak solidní řemeslné práce, není důvod jeho nový film nevyhlížet se zájmem. Obzvlášť, když mu scénář pomáhal… (více)

Reklama

Reklama