Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film přibližuje životy tří mužů, pracujících v jedné majoritní obchodní společnosti. Životy se jim náhle obrátí vzhůru nohama, když na společnost dolehne ekonomická krize a rázem zbankrotuje. Teprve teď si pomalu uvědomují, jak dobře si žili. V hlavních rolích se objeví Ben Affleck, Kevin Costner a Tommy Lee Jones. (F.Sucre)

Videa (3)

Trailer

Recenze (125)

jochanan 

všechny recenze uživatele

ja proste nejak nechapu, proc tady tolik lidi film zavrhuje proto, ze je manazerech, ktery byly preplaceny. mozna nekomu nedochazi, ze to preplaceni nebyla anitak jejich vina. ano, film jeplny klise, ale taky nadeje, ze poctivy lidi jsou (Aflleckuv svagr), ze je skvely, kdyz ma clovek rodinu, ktera ho podrzi atp. Ano, Afflecka mi misty rozhodne lito nebylo, ale na druhou stranu, ten pravej hajzlik byl velkej sef, ne on... Vzdycky je tezky jit v zivotni urovni niz, nez vas kdy napadlo, ze byste mohli byt. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

World's a fucked up place. Tak v tom má Costnerova postava pravdu. Film o čtyřech vrcholných manažeřích, kteří velkou část života vydělávají hromadu peněz, žijou si ve vilách a jezdí v Porsche. Jenže ani kravaťáci nejsou ušetřeni ekonomické krize, a tak se brzy ocitnou nejen bez práce, ale taky bez svého drahého Porsche. Opravdu dojemná situace, až mi slza ukápla při pohledu na Affleckův utrápený obličej. Prázdné postavy a prázdný film. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na jednu stranu slušně zvládnutý a zajímavě podaný pohled na zákulisí ekonomické krize,s tím spojené propouštění a také pohled na to,jak žijí tamní "manažeři" (tzn.na dluh).Na druhou stranu se ale tohle může stát snad jen v americe a s celým příběhem se opravdu není lehké ztotožnit.Tím spíš,že hlavní hrdina v podání Bena Afflecka je prostě kokot první kategorie.V tomto ohledu mnohem více baví vedlejší postavy v čele s Tomy Lee Jonesem a Chrisem Cooprem.Jako celek Company Men nenudí,ale ta rozpolcenost je tam hodně zřetelná...lepší 3 (70%) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Bum!, krize padla, bublina splaskla, rozdíl mezi reálnou a tržní hodnotou se bude vesele nafukovat dál, teď ale nastává čas na krutý down-sizing a krom běžných smrtelníků to schytá i pár "nedotknutelných" řídících pracovníků včetně Bena Afflecka. Jenže co, třeba bude mít štěstí, (SPOILER) zakusí jaké to je býti working class, zjistí, že to není tak špatný, přestane být snobem a dá se na poctivý business. (/SPOILER) Nijak extrovní, ale nakonec i docela sympatická pohádka z prostředí kravaťáckých nesnází. ()

panmroz 

všechny recenze uživatele

Na jeden film příliš mnoho Bena Afflecka, jenž stále koketuje s herectvím, jak ňáká rosnička, zbytek ansámblu perfektní, Tommy Lee Jonesovi už by někdo mohl nabídnout hlavní roli filmu o štěnatech. Původně jsem měl trochu strach, že se v tom nezorientuju, jakože rating a násilné či nenásilné převzetí, sloučení společností, no nakonec z toho byla taká milá člověčinka. Každopádně obrazový podkres úvodních titulků sliboval trošku lepší film. Ale není to zlé... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts. (MikaelSVK)
  • Režisér dostal po vstupu filmu do amerických kin asi tisíc e-mailových reakcí od nezaměstnaných. (Devitka)
  • Režisér John Wells při psaní scénáře čerpal z rozhovorů se svým švagrem, který se dostal do stejné situace jako hlavní postavy filmu. (Devitka)

Související novinky

Tanec s piráty

Tanec s piráty

20.03.2009

Kevin Costner se chystá opět režírovat. A protože jeho Krajina střelců byla ukázkou víc jak solidní řemeslné práce, není důvod jeho nový film nevyhlížet se zájmem. Obzvlášť, když mu scénář pomáhal… (více)

Reklama

Reklama