Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (260)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Klasická jednohubka. Typický úspěšný pár bydlící v New Yorku se přichomítne k vraždě, a tak se v rámci ochrany svědků musí zašít. A proč je rovnou neposlat na venkov, že? Manželé jsou zrovna rozhádaní a vy můžete tipnout, jestli je toto společné dobrodružství opět stmelí nebo ne. Klišé je tu celkem ranec, ale humor mi vcelku seděl a slušně jsem se pobavil, tudíž 60 %. Oblíbená část- první výjezd na koních ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Kdyby se točil biografický film o žokeji Josefu Váňovi, jeho kobylu (legendárního Železníka), by zcela jistě musela hrát Sarah Jessica Parker. Zde naopak být vůbec nemusela. Anglosaské krásky pro romantické komedie zkrátka vypadají jinak. A tento film nutně potřebuje nadprůměrnou herečku do hl. role aby to celé vytáhla nahoru. Komedie/drama/romantika – ne/ne/ne. Podprůměr, slabých 40%. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Najnesympatickejší pár histórie, to bez debaty. Na vyschnutú vyžlu Parker sa nedá pozerať, s tým podlhovastým ksichtom a nosom by bola vhodná akurát tak chytiť za nohy a použiť ako oradlo. Večne nevyspatý alkoholik Grant to tiež nie je žiadna výhra. S tými vačkami vyzerá akoby nespal dva týždne a tomu zodpovedal aj mdlý herecký výkon. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Hugh Grant i S.J. Parker jsou mi nesympatičtí od prvního pohledu, navíc Hughův britský přízvuk mě štval po celý film. I přesto jsem se docela bavil a čekal jsem o dost větší průšvih, který se naštěstí nekonal. Vtipné momenty (nebo spíše jen narážky) nejvíce postihují newyorkské obyvatele s protikladem na americký venkov, ale když to řeknu trochu s nadsázkou - myslím, že každý si dokáže představit zatvrzelé Pražáky na vesnici. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Bradshaw a Božský po deseti letech (a) na venkově. Držte si neurony, jinak utečou. Napohled utýraný Hugh Grant taky vypadá, jakoby nejraději prásknul do bot a není divu. Pokud vám Carrie ze Sexu ve městě občas připadala poněkud – ehm – nedospělá, vězte, že v tomto filmu se s ní setkáte znovu, ale v podobě kolosální slepice, která by se raději nechala zabít, než zout z manolek. Sarah Jessicu Parker sice dabuje někdo jiný, chování její postavy je ale stejné jako v SATC, jen to už není vtipné, ale mimořádně otravné. Jediný důvod, proč jsem si nepřála, aby ji sežral medvěd, byl ten, že mám medvědy ráda. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Samolepky žiraf v lékařské ordinaci (52. minuta), jsou od české ilustrátorky Venduly Hegerové. (ČSFD)
  • Režisér Marc Lawrence napsal i scénář. (M.B)

Reklama

Reklama