Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (627)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to takhle komplet, jak to je natočené, odehrávalo v šedesátých letech (bez mobilů atd. ovšem), neřeknu ani slovo. Takhle to ale vypadá, jako že scénárista prospal druhou polovinu dvacátého století a právě včera se probral. Proč se někdo snaží diváka balamutit tvrzením, že existuje (navíc v Americe, jakkoliv je v některých ohledech prudérní a skrupolózní) střední škola, ve které nikdo nemá sexuální zkušenost a první sex je tu tak tématem číslo jedna. Nenene, my devětsetdvadesítkou odkojení tohle nesežerem. Ovšem Facebook podle pana učitele Griffitha, to stálo za to! :-) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Seriáloví sympaťáci, rychle mluvící krásky, svobodomyslní rodiče a bohyně Emma Stone definitivně prorážející do nejvyšší ligy. Možná je námět lehce vykonstruovaný, ale za popíraná klišé, dokonalý soundtrack nebo snadno uvěřitelné vážnější momenty je to jasná pochvala. A časem snad i menší teenagerovská klasika. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná teenagereská komedie ze střední tu nebyla opravdu hodně dlouho (naposledy asi opravdu ty Mean girls), takže bylo opravdu načase, aby se konečně zadařilo. Easy A sice nakonec není nějakej komediální zázrak, ale ve výsledku jde o velice příjemnou komedii s dobrým nápadem, odsejpajícími dialogy a hodně sympatickou Emmou Stone. Ostatní herci hrají také velmi dobře, akorát geniální Stanley Tucci a Patricia Clarkson by si zasloužili více prostoru. Celé to hodně příjemně uteče a člověk se ani na chvilku nenudí. Jenom je škoda, že konec je trochu slabší a přišel trochu spíchnutej narychlo. Ale jinak velice příjemné překvapení.70% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Určitě nadprůměr ve svém "žánru". A to díky určité originalitě provedení (které by mi jindy mohlo vadit, ale tady OK), hlasu a obecně projevu Emmy Stone a pak několika vtipným dvojsmyslům. A zapomněl jsem dodat, že se nejedná o "typickou" americkou úchylárnu, ale byť jde o teen komedii, má určitou úroveň. 68% ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tato týnejdžrovská komedie postrádá všechno, co bych od týnejdžrovský komedie očekával. Žádný divoký mejdany a život podle hesla sex, drogy a drum'n'bass. Místo toho většinu filmu posloucháte nějaký mentorování 17-letý holky. Dávám jednu hvězdu za občasný záblesky humoru a druhou hvězdu za několik herců ve vedlejších rolích. Jako celek mě to ale vůbec nebavilo. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (30)

  • Webová adresa http://FreeOlive.com, která se ve snímku objeví, ve skutečnosti odkazuje na stránky společnosti Sony Pictures, která za filmem stojí. (Džejkop)
  • Všechny scény Emmy Stone u webkamery byly natočeny v jeden den během čtrnácti hodin. (Taninaca)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama