Reklama

Reklama

Kamarád taky rád... Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického kamaráda) a sem tam nějakou známost. Biologické hodiny ale nemilosrdně tikají, a tak se Kassie rozhodne mít dítě. A to bez muže, jen s drobnou pomocí dárce spermatu. To se ale kamarádovi Wallymu (Jason Bateman) vůbec nelíbí a udělá záměnu. Pak se jejich cesty na sedm let rozejdou. Při jejich dalším setkání je už přítomen malý, okatý, lehce neurotický rozumbrada Sebastian (Thomas Robinson), který si s Wallym nejen velmi dobře rozumí, ale je mu i podobný. Hádejte, jak to dopadne? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (332)

kocik1 

všechny recenze uživatele

Rádoby komedie o ničem. Začátek nepřekvapí, prostředek nepřekvapí a konec už nepřekvapí vůbec. Však to sami znáte. Správná romantická konmedie musí být na jedno brdo se všemi ostatními, trošku popřít psychlogii, nebo raději ji popřít pořádně, rozmazat dámám oční stíny a hlavně potvrdit známou "pravdu", že štěstí číhá za rohem a každá story dobře dopadne. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ideálna oddychovka na sobotňajšie popoludnie, ktorá zahreje na srdci aj rozhýbe bránice. Navyše skvelo zahraté, ústredné duo Bateman/Aniston iskrí jedna radosť a vynikajúco im sekunduje Jeff Goldblum. Kto by povedal, že od režisérov Blades of Glory a podľa predlohy tvorcu Virgin Suicides môže vzniknúť taký milý film... ()

Reklama

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mohl být odpad, směřoval tomu od samého začátku, který představoval rutinní cvičení dialogu, který nemá význam, není důležitý a o postavách nic nevypovídá, natožpak aby se kameraman snažil nebo režisér přišel se zajímavým provedením. Lehkou změnou k lepšímu je příchod malého spoluhráče, ale i tak se jedná o totální katastrofu, která, jak se zpětně dočítám, vykastrovala původní látku do podoby neromantické nekomedie. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Jason Bateman celej život touží po tom, že vycáká Jennifer Aniston, ale místo toho, aby ji vyprášil pekáč, radši se ji totálně nachcanej vystříká do kelímku. Bohužel si to dalších 5 let nepamatuje a vzpomene si, až když Jennifer přitáhne zpátky do NY i s harantem, který je podezřele stejně postiženej jako Bateman. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Od podobných stereotypných filmov som si dal skoro na polroka pauzu a po tak dlhej dobe mi komédia tohto typu prišla celkom vhod. Dopozeral som ju bez väčších problémov, dokonca ma miestami príjemne prekvapila. Samozrejme, že napriek tomu sa jedná o čistý šedý priemer a scenár je len precedenou kombináciou jeho žánrových súrodencov. Scenárista pôsobil dosť kŕčovito najmä v scénach, ktoré mali byť svieže a zábavné. Oveľa prirodzenejšie však na mňa porobili herci a tak som sa dočkal okrem avizovanej nádielky humoru aj príjemnej rodinnej drámy. Škoda však, že režisér nevedel odhadnúť v ktorých okamihoch má viac pritlačiť na pílu a tak bol celý feeling z filmu dosť rozpačitý. 60%. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (11)

  • Film sa drasticky líši od poviedky Jeffreyho Eugenidesa "The Baster", ktorý predstavuje neatraktívneho muža zamilovaného do krásnej ženy. Spisovateľ uviedol, že s filmom nemá nič spoločné a že je príliš hollywoodsky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama