Reklama

Reklama

Kamarád taky rád... Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického kamaráda) a sem tam nějakou známost. Biologické hodiny ale nemilosrdně tikají, a tak se Kassie rozhodne mít dítě. A to bez muže, jen s drobnou pomocí dárce spermatu. To se ale kamarádovi Wallymu (Jason Bateman) vůbec nelíbí a udělá záměnu. Pak se jejich cesty na sedm let rozejdou. Při jejich dalším setkání je už přítomen malý, okatý, lehce neurotický rozumbrada Sebastian (Thomas Robinson), který si s Wallym nejen velmi dobře rozumí, ale je mu i podobný. Hádejte, jak to dopadne? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (332)

tom88 

všechny recenze uživatele

Ľahká americká, romatická záležitosť na oddych alebo ako uspávanka pre unavenejších. Ako komédia príliš nevýrazné, ako romanťák príliš dramatické. Ničnehovoriaci herci v hlavných úlohách. Odfláknuté po viacerých stránkach. Stopáž by mohla byť kratšia. Zápletka je celkom fajn, ale podobných filmov už bolo dosť. Veľmi nevýrazné, no konečne som videl po dlhšom čase Jeffa Goldbluma v niakom novšom filme. 44% ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Jason Bateman celej život touží po tom, že vycáká Jennifer Aniston, ale místo toho, aby ji vyprášil pekáč, radši se ji totálně nachcanej vystříká do kelímku. Bohužel si to dalších 5 let nepamatuje a vzpomene si, až když Jennifer přitáhne zpátky do NY i s harantem, který je podezřele stejně postiženej jako Bateman. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Jennifer Aniston, ale v tomhle filmu mi ani tolik nevadila. Důvodem byl hlavně Jason Bateman, který byl v tomhle snímku spolu se svým synem výborný. Také on už mě dokázal zklamat, ale v tomhle případě jsem se dobře bavil. Kdyby tam byla jiná herečka než Aniston, bavil bych se stejně. Pro mě to celkem svědčí o jejích kvalitách. Film ale pobavil a někdy bych si ho klidně dal znovu. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Není to zrovna komedie, která hýří vtipem, spíše bych to přirovnala k rodinnému filmu, kde se sem tam zasmějeme.. Ale líbilo se mi to - neurotický Jason Bateman, pohoďačka Jennifer Aniston, vedlejší role patřily výborným Juliette Lewis a Jeff Goldblum a v neposlední řadě roztomilý intelektuál v miniaturní podobě Thomas Robinson. Jako relax můžu jedině doporučit :-) ()

Anarvin 

všechny recenze uživatele

Záměna žádnými vážnějšími problémy netrpí. Všichni kdo se na filmu podíleli, jsou zodpovědní profesionálové, takže příběh jde celkem logicky z bodu a do bodu b a není třeba se bát žádných odfláknutých nedodělků, co by vás tahaly za uši a za oči. Jenže to je tak všechno, čím se tohle dílko na zakázku může chlubit. Pak už je tu jen tisíckrát ohrané schéma romantických komedií, minimum vtipných vtipů, vyloženě šnečí tempo a typicky nepoužitelná Jeniffer Aniston. Nad vodou film drží pouze sympatický Jason Bateman a malý Thomas Robinson. Na rozdíl od rodičovského páru mají taťka se synem slušnou chemii a jedině když jsou tihle dva spolu na scéně, dostavuje se humor nebo emoce. Kdyby měli spolu času víc, dal bych snad i tři hvězdičky. Jo a Jeff Goldblum si svou roličku užívá správně labužnicky. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (11)

  • Záměna (Switch) je inspirována povídkou „Baster“ spisovatele Jeffreyho Eugenidese, nositele Pulitzerovy ceny. Poprvé se objevila v magazínu „The New Yorker“ a upoutala pozornost scenáristy Allama Loeba, který se rozhodl téma zpracovat ve scénáři. (Taninaca)
  • Aniston na DVD „prídavkoch“ prezradila, že Batemana pozná od svojich 25 rokov a producenti a režiséri zaznamenali ich dobrú chémiu pri spolupráci. (Arsenal83)

Reklama

Reklama