Reklama

Reklama

VOD (1)

Kamarád taky rád... Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického kamaráda) a sem tam nějakou známost. Biologické hodiny ale nemilosrdně tikají, a tak se Kassie rozhodne mít dítě. A to bez muže, jen s drobnou pomocí dárce spermatu. To se ale kamarádovi Wallymu (Jason Bateman) vůbec nelíbí a udělá záměnu. Pak se jejich cesty na sedm let rozejdou. Při jejich dalším setkání je už přítomen malý, okatý, lehce neurotický rozumbrada Sebastian (Thomas Robinson), který si s Wallym nejen velmi dobře rozumí, ale je mu i podobný. Hádejte, jak to dopadne? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (332)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Slabe tri hvezdy. Jedna za vykon prcka Thomase Robinsona a dve za skveleho Jeffa Goldbluma. Jinak je to misty natahovane jak zvykacka prilepena k bote, Anistonova je klasicky nudna a Jason Bateman az na par gagu nepredvadi nic, co by stalo za zminku...proste misty se budete prvoplanove bavit, ale po vetsinu casu vas ceka nuda, nuda, nuda... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $27,779,426 Tržby Celosvetovo $49,830,607Tržby za predaj DVD v USA $6,581,692 //počet predaných kusov 434,263║ Chýba tomu lepšia vyváženosť, lebo ťažko to zaradiť do nejakého žánru, kolíše to medzi rodinnou drámou a komédiou, ináč ako príbeh to nemá zlý ani výber hercov nebol najhorší, možno to chcelo len o niečo šikovnejšieho režiséra, takto len slabší priemer. /45%/ ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele

Rádoby komedie o ničem. Začátek nepřekvapí, prostředek nepřekvapí a konec už nepřekvapí vůbec. Však to sami znáte. Správná romantická konmedie musí být na jedno brdo se všemi ostatními, trošku popřít psychlogii, nebo raději ji popřít pořádně, rozmazat dámám oční stíny a hlavně potvrdit známou "pravdu", že štěstí číhá za rohem a každá story dobře dopadne. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tak trochu rodinná komedie s několika vtipnými momenty (zapamatovatelnými hláškami), kterým se asi většina zasměje. Neurazí, nenadchne; aspoň tak na mě působil po únavném dni v práci, kdy jsem potřeboval na chvíli vypnout. Jason mi moc nesedí, je trochu suchar, hraje poněkud prkenně. Myslím, že se ze zápletky dalo vyždímat víc zábavy. 50% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jennifer Aniston mám ráda a filmy, v nichž vystupuje, mi vždy zajistily přinejmenším příjemný zážitek. Není to herečka, která by ztvárňovala náročné a propracované charaktery v syrových dramatech a ani nehraje ve filmech, které by měly nějak extra vysoké hodnocení. Jde převážně o průměrné romantické komedie, které mi však vždy způsobí úsměv na tváři, pobaví mě a jsou ideálními oddechovými snímky. Záměna patří mezi ně. Co na tom, že se jedná o stále stejné postupy, klišé či scénáře? I při tomto se může jednat o příjemný a nenáročný zážitek. Smíchu jsem zde nabyla hodně:) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama