Reklama

Reklama

Kamarád taky rád... Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického kamaráda) a sem tam nějakou známost. Biologické hodiny ale nemilosrdně tikají, a tak se Kassie rozhodne mít dítě. A to bez muže, jen s drobnou pomocí dárce spermatu. To se ale kamarádovi Wallymu (Jason Bateman) vůbec nelíbí a udělá záměnu. Pak se jejich cesty na sedm let rozejdou. Při jejich dalším setkání je už přítomen malý, okatý, lehce neurotický rozumbrada Sebastian (Thomas Robinson), který si s Wallym nejen velmi dobře rozumí, ale je mu i podobný. Hádejte, jak to dopadne? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (332)

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl někomu říct, kam spadá žánrově The Switch. Měl bych s tím problém. Film postrádá jakoukoliv špetku romance a vtipu taktéž. Asi bych použil termín romantická komedie z americké produkce aneb hromada klišé a falešné rádoby romance. Jednu hvězdu přihazuji za Jeffa Goldbluma a druhou za těch pár scén se synem hlavního hrdiny, které byly aspon úsměvné. ()

Anarvin 

všechny recenze uživatele

Záměna žádnými vážnějšími problémy netrpí. Všichni kdo se na filmu podíleli, jsou zodpovědní profesionálové, takže příběh jde celkem logicky z bodu a do bodu b a není třeba se bát žádných odfláknutých nedodělků, co by vás tahaly za uši a za oči. Jenže to je tak všechno, čím se tohle dílko na zakázku může chlubit. Pak už je tu jen tisíckrát ohrané schéma romantických komedií, minimum vtipných vtipů, vyloženě šnečí tempo a typicky nepoužitelná Jeniffer Aniston. Nad vodou film drží pouze sympatický Jason Bateman a malý Thomas Robinson. Na rozdíl od rodičovského páru mají taťka se synem slušnou chemii a jedině když jsou tihle dva spolu na scéně, dostavuje se humor nebo emoce. Kdyby měli spolu času víc, dal bych snad i tři hvězdičky. Jo a Jeff Goldblum si svou roličku užívá správně labužnicky. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nudná, natahovaná a ničím nezajimavá romanťárna, ve které nás Jennifer Aniston přesvědčuje, že v kvalitní romantické komedii už asi prostě nikdy hrát nebude. Chemie mezi ním a Batemanem je nulová a to i přesto, že se Bateman celkem snaží. Klišovitý scénář plný nudných dialogů a trapných fórků mu však moc prostoru nedává. Aspoň, že ten Goldblum byl fajn. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že konec byl jistý už od začátku a díky filmu začínám snášet Jasona. Ovšem tou nejvtipnější postavou a nejsenzačnější, pokud se to tak dá říci, byl (kromě Jennifer Aniston, samozřetelně...) nejlepší kamarád Wallyho. Upovídaný, dobrosrdečný, kapku bláznivý a ...... srandovní. A takový byl celý film. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to takový nemastný, neslaný...A v tomto případě to pro mě nezachránila ani Jennifer Aniston. Všichni mi v tomto filmu - včetně jí, přijdou takový "pomalý" :D Nevím jak to přesně popsat :D Ale prostě né že by to byla vysloveně nuda, ale mělo se to prostě řešit trochu jinak....Téma, které jsem ještě neviděla - to je jako super nápad, což tu padlo již víckrát, jelikož zaměnit sperma, to se jen tak nevidí :D Pravda :) Ale dát do filmu celkově víc, tak je to lepší. Neurazilo, ale ani extra nepobavilo..Škoda. A vím, že jsem to viděla tak 3roky zpět a měla jsem z toho velice podobné dojmy.... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (11)

  • Aniston na DVD „prídavkoch“ prezradila, že Batemana pozná od svojich 25 rokov a producenti a režiséri zaznamenali ich dobrú chémiu pri spolupráci. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno